Κατηγορίες
Αθλήματα

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΟΑΚΑ – “Σάρωσε” στο έπταθλο η Υφαντίδου, τρίτη θέση για Κωστογλίδου!

pesiridouFilotheiΜε τον καιρό να προκαλεί προβλήματα σε αθλητές και διοργανωτές έγινε το απογευματινό πρόγραμμα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών, στη διάρκεια του οποίου όμως, δεν έλειψαν οι καλές επιδόσεις και όρια για το κορυφαίο γεγονός της σεζόν, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ζυρίχης. Στη διάρκεια των αγώνων και με αφορμή την 100η διοργάνωση των ανδρών, τιμήθηκαν οι νικητές στις διοργανώσεις που προηγήθηκαν. Παλιές μορφές του ελληνικού στίβου βρέθηκαν στο Ολυμπιακό στάδιο κι έγιναν “ένα” με το νέο αίμα του ελληνικού στίβου.

Όσον αφορά τους Ημαθιώτες αθλητές και αθλήτριες, έδωσαν και πάλι τον καλύτερο τους εαυτό πραγματοποιώντας εξαιρετικές επιδόσεις. Στον τελικό των 100μ με εμπόδια γυναικών, η Μάχη Κωστογλίδου του Φίλιππου Βέροιας τερμάτισε στην 3η θέση με επίδοση 13.97, σε μία εξαιρετική μέρα για την ίδια.

Την τρίτη θέση στο τελικό του άλματος εις μήκος γυναικών κατέκτησε και η Ευθυμία Κολοκυθά του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια, η οποία είχε επίδοση 6.06

Εντυπωσιακή και πάλι η Σοφία Υφαντίδου στο έπταθλο γυναικών, κατακτώντας και το απόγευμα την πρώτη θέση στο αγώνισμα, συγκεντρώνοντας συνολικά 3.236. Στο ίδιο αγώνισμα, η Ιωάννα Στεφανή της ΓΕ Νάουσας κατετάγη στην 11η θέση με συνολική βαθμολογία 2.427 βαθμούς.

Στους άνδρες και συγκεκριμένα στο δέκαθλο ανδρών, ο Θανάσης Χατζόπουλος του Φίλιππου Μελίκης κατέκτησε την 5η θέση στο αγώνισμα, με συνολική βαθμολογία 3.330 βαθμούς. Στο ίδιο αγώνισμα ο Γιώργος Στεφανής της ΓΕ Νάουσας τερμάτισε τελικά στην 7η θέση με 3.138 βαθμούς στο σύνολο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected