Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Άρης – Απέκτησε Νικολόπουλο

51fd591c2fe77c527b193f05c97744b0_LΠαίκτης των «κίτρινων» είναι κι επίσημα ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός που εμφανίζεται χαρούμενος με τη νέα σελίδα που άνοιξε στην καριέρα του

Σε ακόμη μια κίνηση ενίσχυσης του ρόστερ προχώρησε η διοίκηση του Άρη καθώς παίκτης των «κίτρινων» είναι κι επίσημα ο Ορέστης Νικολόπουλος. Ο 22χρονο σέντερ μπακ βρέθηκε την Τρίτη (22/7) στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον Άρη και καθώς όλα πήγαν καλά, ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς της ΠΑΕ.

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ορέστη Νικολόπουλου. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας (μέχρι τον Ιούνιο του 2015) με την ομάδα μας. Ο Ορέστης Νικολόπουλος γεννήθηκε στις 26/08/1991 στην Αθήνα, έχει ύψος 1,92 και βάρος 92 κιλά. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League με την φανέλα του Ηρακλή Ψαχνών  (21 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και 2 γκολ). Την αγωνιστική περίοδο 2012-’13 ξεκίνησε στον Φωστήρα (6 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο) και ολοκλήρωσε την σεζόν στον Βύζαντα Μεγάρων (22 συμμετοχές). Ακόμη –μεταξύ άλλων- έχει αγωνιστεί σε Αιγάλεω και ΑΟ Χαλκίδας. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έχει διατελέσει διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Παίδων» αναφέρει χαρακτηριστικά η εν λόγω ανακοίνωση.

Από την πλευρά του ο παίκτης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας επεσήμανε: «Είμαι χαρούμενος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής μου στον Άρη. Ξεκινάμε από αύριο την προετοιμασία, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει τους στόχους της τη νέα χρονιά».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected