Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Καβάλα – “Χτυπήματα” προς όλες τις κατευθύνσεις!

αρχείο λήψης (2)Την Τετάρτη είναι προγραμματισμένη στην Καβάλα η συνέντευξη Τύπου όπου οι Παλαίμαχοι που τρέχουν την ομάδα θα αναλύσουν το πλάνο και τη φιλοσοφία τους για τη νέα χρονιά. Εκεί θα παρουσιαστεί και ο Γιάννης Ισπυρλίδης που έχει δώσει τα χέρια με τη διοικούσα επιτροπή για να αναλάβει το «τιμόνι» των αργοναυτών.

Από ‘κει και πέρα σε πλήρη εξέλιξη είναι ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Ο τεχνικός διευθυντής, Στέλιος Κατρακυλάκης έχει συνεχείς επαφές με παίκτες κι αναμένει την απάντηση του Φώτη Κηπουρού στην πρόταση που του έχει γίνει. Ο έμπειρος τερματοφύλακας ζήτησε προθεσμία.

Ο ΑΟΚ έκλεισε ήδη για γκολκίπερ τον Θανάση Αθανασίου (φωτ), ενώ οριστικοποιήθηκε η παραμονή του Θωμά Γκαρακλίδη που είπε το «ναι» παρά το φλερτ άλλων ομάδων.

Οι «αργοναύτες» δείχνουν σοβαρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αμβρόσιου Παπαδόπουλου, που πέρσι ήταν στο έμψυχο δυναμικό του Εθνικού Γαζώρου και είχε 11 συμμετοχές. Ο Καβαλιώτης μέσος είναι 25 χρονών και είχε ξεκινήσει ως μεγάλο ταλέντο στην Ακαδημία Ελπίδες. Έκανε το άλμα για την Ξάνθη, το 2007-2008. Από την Ξάνθη μετακόμισε στη Φυλή για λογαριασμό του Θρασύβουλου και τη σεζόν 2010-2011 αγωνίστηκε στον Μακεδονικό. Μεταγράφηκε στον Ορφέα Ελευθερούπολης το καλοκαίρι του 2011 και το Γενάρη του 2012 πήγε στη Δόξα Δράμας (12 συμμετοχές στη Σουπερ Λιγκ). Αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου κι όλα δείχνουν ότι θα φορέσει τη φανέλα του ΑΟΚ.

Ακόμη υποψήφιος είναι και ο Αλέξανδρος Μπρατσιάνι που έμεινε ελεύθερος από την Επισκοπή. Πέρσι είχε συνεργαστεί με τον Κατρακυλάκη στο Βυζάντιο Κοκκινόχωματος, όπου σε 6 μήνες είχε 11 συμμετοχές χωρίς να σκοράρει. Στον ΑΟΚ αγωνίστηκε τη σεζόν 2012-2013, όπου είχε 14 συμμετοχές στη Β` Εθνική.

*proininews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected