Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μπαρτσελόνα – Έδωσε Σπανουδάκη στην Άρσεναλ, πήρε Ματιέ! (vid)

525f6fae748aa4ecaee6eaaba755c272_LΚάτοικος… Λονδίνου για λογαριασμό της Άρσεναλ είναι εδώ και λίγες μέρες ο Γιώργος Σπανουδάκης, ο οποίος άνηκε στην Μασία, την διάσημη Ακαδημία της Μπαρτσελόνα.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Γερμανία από ομογενείς γονείς, είχε ξεκινήσει τα πρώτα του… βήματα στην Ακαδημία της Φρανκφούρτης, αλλά το 2009 «μετακόμισε» στην Ισπανία, ως μέλος της Μασία. Η παρουσία του στους Καταλανούς μόνο… απαρατήρητη δεν πέρασε, μια και πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και πολλοί ξεκίνησαν τις συγκρίσεις με τον Μέσι.

Όμως, από την στιγμή που δεν έχει κλείσει τα 18, μια και είναι γεννηθείς στις 25 Νοεμβρίου του 1998 δεν μπορούσε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την «Μπάρτσα» ελέω του ισπανικού νόμου. Κάτι τέτοιο, εκμεταλλεύτηκε – για μία ακόμα φορά – ο Αρσέν Βενγκέρ, με την Άρσεναλ να αποκτά τον 16χρονο άσο, που είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της Γερμανίας.

Μάλιστα, ο Γιώργος Σπανουδάκης πήρε μέρος και στο φιλικό της Τρίτης (22/7) με την ομάδα Νέων της Άρσεναλ κόντρα στην Λίνκολν, έχοντας συμπαίκτες δύο ακόμα Έλληνες, τους Ηλία Χατζηθεοδωρίδη και Σάββα Μούργο, οι οποίοι προέρχονται από τις ακαδημίες της Άρσεναλ στην Ελλάδα!

http://youtu.be/zGeELakY9Nw

http://youtu.be/mjRQCcM31Zw

Απέκτησε Ματιέ

a7802df451655029dcd6298b7fd46c9b_L

Παίκτης της Μπαρτσελόνα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι ο Ζέρεμι Ματιέ.

Ο Γάλλος αμυντικός πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την Βαλένθια και… ανάγκασε τους Καταλανούς να… ξοδέψουν 20 εκατομμύρια ευρώ για να κάμψουν τις αντιστάσεις των «νυχτερίδων» για την μεταγραφή του.

Οι δύο ομάδες έφτασαν σε συμφωνία και την Τετάρτη (23/7) η διοίκηση της «Μπάρτσα» ανακοίνωσε και επίσημα την μεταγραφή του 30χρονου άσου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 4 ετών, με τον σύλλογο να διατηρεί το δικαίωμα ανανέωσης για έναν ακόμα, ενώ μπήκε ρήτρα αποδέσμευσης 50 εκ. ευρώ.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected