Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Πάει να…τρελάνει κόσμο ο ΑΟ Τρικάλων, εξαιρετική προσθήκη για Δωτιέα!

Koutsopoulos_610x400Μια από τις πιο ηχηρές μεταγραφές σ’ ολόκληρη την Γ’ Εθνική φαίνεται πως είναι έτοιμος να κάνει ο ΑΟ Τρίκαλα με την απόκτηση του Βαγγέλη Κουτσόπουλο

Ο 34χρόνος αριστερός μπακ έγινε διάσημος με τον ΠΑΟΚ, αλλά γενικότερα έχει μια εξαιρετικά πλούσια πορεία και αν ολοκληρωθεί η απόκτηση του τότε σίγουρα θα πρόκειται για μια μεταγραφή ουσίας αλλά και εντυπώσεων. Γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου του 1980 στην Καρδίτσα και ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στο χώρο του ποδοσφαίρου από τον Ηρακλή Σοφάδων.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Νάουσα και την Αναγέννηση Καρδίτσας ενώ το 2000 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Α’ Εθνική ως παίκτης του Πανηλειακού. Την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική και το Λεωνίδιο. Το καλοκαίρι του 2001 έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ.

Στον δικέφαλο του Βορρά δεν είχε τον πρώτο χρόνο συμμετοχές στο πρωτάθλημα καθώς δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Με την αποχώρηση του Σερβοέλληνα τεχνικού και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Άγγελο Αναστασιάδη ο Κουτσόπουλος καθιερώνεται ως ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας και συμμετέχει στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος του 2003.

Κατά τον πρώτο γύρο της περιόδου 2005/06 τίθεται εκτός πλάνων και τον Ιανουάριο του 2006 μεταγγράφεται στον Πανιώνιο, βοηθώντας στην επίτευξη του στόχου εκείνης της χρονιάς, που ήταν η παραμονή στην Α’ Εθνική. Από τη σεζόν 2007/08 κατάφερε να γίνει βασικό στέλεχος της ομάδας της Νέας Σμύρνης.Τον Μάιο του 2009 μεταγράφηκε στον Ατρόμητο,και τον Γεναρη του 2010 υπέγραψε 1,5+1 συμβόλαιο συνεργασίας με το ΑΠΟΕΛ. Ενώ στην συνέχεια επιστρέφει στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τον Λεβαδειακό και πέρυσι πανηγύρισε την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα με την Κέρκυρα.

*trikalaola.gr

kokkinis_610x400

Στον Δωτιέα Αγιάς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Κοκκίνης, με πλούσια εμπειρία σε Football League!

Ο 25χρονος αμυντικός, ο οποίος διαθέτει εμπειρίες από το πέρασμα του από το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, θα προσφέρει φέτος τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Δωτιέα υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Αντωνίου.

Ο Κοκκίνης ξεκίνησε από τον Κρίνο και στη συνέχεια φόρεσε τις φανέλες των Ατρόμητου Λάππα (Δ’ Εθνική), Αιγάλεω (Β’ Εθνική), Ηλυσιακό (Β’ Εθνική), πάλι Αιγάλεω (Β’ Εθνική), Εθνικό Πειραιώς (Β’ Εθνική), Παναχαϊκή (τρία χρόνια) και πέρυσι Πανελευσινιακού.

*stoplekto.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected