Football League - Μεταγραφές

AO Χανίων – Λουσέρο και Καμινιώτης στα “μπλε”!

IMG_1299.jpgΜπορεί να έκανε “πρώτη” με τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά πλέον οδεύει προς τον ΑΟ Χανιά, αφού δεν συμφώνησε σε πολλά με την διοίκηση της Θεσσαλικής ομάδας.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος είχε τονίσει στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά την πρώτη προπόνηση πως υπάρχει χώρος για προσθήκες στο ρόστερ όταν οι ποδοσφαιριστές μπορούν να δώσουν κάτι παραπάνω και μια από αυτές είναι του Πέτρου Καμινιώτη, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν. Από τον Ολυμπιακό Βόλου μπορεί να έδωσαν ως λόγο της άμεσης αποχώρησης τα άσχημα αποτελέσματα στα εργομετρικά, αλλά από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή υποστηρίζουν πως ο βασικός λόγος ήταν η διαφωνία στα χρήματα της προκαταβολής που έπρεπε να πάρουν οι ποδοσφαιριστές.

Ο Πέτρος Καμινιώτης έχει συνεργαστεί σε αρκετές ομάδες με τον Σούλη Παπαδόπουλο και αναμένεται να τελειώσει το θέμα της μεταγραφής του τις επόμενες ημέρες ώστε να βρίσκεται στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο 25χρονος μέσος αγωνίστηκε πέρσι σε 10 ματς με τον Άρη στην Super League, ενώ στο πρώτο εξάμηνο ήταν στο ρόστερ της Γλυφάδας και έκανε 7 συμμετοχές. Το 2012-13 είχε 33 ματς με την Δόξα Δράμας και σημείωσε δύο γκολ.

*volosnet.net

Και ο Λουσέρο στα “μπλέ”!

0775680001406139820

Τελικά ο Εζεκιέλ Φερνάντες Λουσέρο φαίνεται πως είναι ο παίκτης που έχει κλείσει ο ΑΟ Χανιά. Ο 26χρονος Αργεντινός, ο ποίος έχει αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία του Μεξικού με την Λα Πιεδάδ και έχει περάσει από την μικρή ομάδα της Μπόκα Τζούνιορς, θα αποτελέσει την 10η μεταγραφή των Χανιωτών.

*infootball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected