Α ΕΠΣ Ημαθίας

Εθνικός Κλειδιού – “Χάλασε την πιάτσα” με τρεις μεταγραφές!

563200_661587870527945_1720733988_n (1)

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά τρεις προσθήκες περιελάμβανε η σημερινή μέρα για τον Εθνικό Κλειδιού. Η “κυανόλευκη” διοίκηση, μετά από συντονισμένες προσπάθειες και κοινό ραντεβού των τριών πρώην παικτών του Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, απέκτησε τους Παναγιώτη Πολυζόπουλο (φωτ. 28/3/1988, επιθετικός), Άρη Πετικόπουλο (06/07/1985, αμυντικός) και Σωτήρης Παπαδόπουλος (επιθετικός).

Η “τριπλέτα” με καταγωγή από τον Λουτρό παρέλαβαν τις ελευθέρες τους από την “κιτρινόμαυρη” ομάδα, απ’ όπου αποχωρούν μετά από μία εξαιρετική χρονιά, γεμάτη χαρές και περηφάνια. Βοήθησαν τα μέγιστα ώστε οι νεοφώτιστοι να καταφέρουν να παραμείνουν στην κατηγορία και μάλιστα ο Σωτήρης Παπαδόπουλος πέτυχε πολύ κρίσιμα τέρματα στο τέλος της χρονιάς, που αποτέλεσαν ορόσημο για την παραμονή.

Ο Παναγιώτης Πολυζόπουλος αν και ταλαιπωρήθηκε πέρσι από τραυματισμό, ολοκλήρωσε τη χρονιά με θετικό πρόσημο πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα. Ουσιαστικός και συνάμα σταθερός σε απόδοση ο Άρης Πετικόπουλος, ο οποίος αγωνίστηκε κυρίως ως στόπερ την περσινή χρονιά, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικό χαφ. Εντυπωσιακός τέλος, ο Σωτήρης Παπαδόπουλος ο οποίος εκτός των 7 τερμάτων που πέτυχε συνολικά, από τα οποία τα περισσότερα πολύ κρίσιμα, βοήθησε σημαντικά στον τρόπο παιχνιδιού που επέλεξε ο Άρης στο περσινό πρωτάθλημα,

Εκτός των άλλων, ο Εθνικός ήρθε σε συμφωνία με τον Χρήστο Κακατάτσιο, ο οποίος θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας για ακόμη ένα χρόνο.

Η ανακοίνωση της διοίκησης για τις σημερινές μεταγραφικές κινήσεις :

“Η διοίκηση του ΕΘΝΙΚΟΥ συμφώνησε σε όλα με τρεις έμπειρους ποδοσφαιριστές και θα φορέσουν φέτος την φανέλα της ομάδος μας. πρόκειται για τους  ΠΟΛΥΖΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΠΕΤΙΚΟΠΟΥΛΟ ΑΡΗ και ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΣΩΤΗΡΗ τους καλωσορίζουμε στην ομάδα και τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμούς.

Επίσης στον ΕΘΝΙΚΟ θα συνεχίσει να αγωνίζεται ακόμη ένας έμπειρος παίκτης, ο όποιος πέρυσι βοήθησε σημαντικά την ομάδα, ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΚΑΤΑΤΣΙΟΣ”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected