Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Οικονόμος Τσαριτσάνης – Αποχωρεί ο Κωστούλας, παίρνει τρεις!

kostoulas_tsaritsani_610x400Ελεύθερος να διαπραγματευτεί με ομάδα της αρεσκείας του έμεινε ο Λεωνίδας Κωστούλας του Οικονόμου Τσαριτσάνης.

Ο πρώτος σκόρερ των «πρασίνων» έμεινε ελεύθερος από τον Οικονόμο καθώς η ομάδα τήρησε την συμφωνία μαζί του και πλέον ο παίκτης ψάχνει να βρει την νέα του ποδοσφαιρική στέγη με πληροφορίες να αναφέρουν πως βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδα της Football League.

Αποκτά Αγριόδημο και άλλους δύο!

2bcab963f7000905e32e2c1805fca9f1_10362857_610784892344706_8306110417621997427_n

Ο νεαρός αλλά ιδιαίτερα εξελίξιμος μέσος Χρήστος Αγρόδημος μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας του στην ΑΕΛ, αποτελεί παρελθόν! Σίγουρα είναι ένα από τα παιδιά που εδώ και χρόνια έχουν ξεχωρίσει στο νομό μας με το πλούσιο ταλέντο που διαθέτει και τις δυνατότητες εξέλιξης.

Συμμετείχε πέρυσι και στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας, όπως και με τον Τύρναβο, πριν δύο χρόνια και έχει αποκτήσει πολλές παραστάσεις. Ο Αγρόδημος πήρε το δελτίο του από την ΑΕΛ και αμέσως βρήκε ποδοσφαιρική στέγη, σύμφωνα με πληροφορίες του athleticlarissa.

Η νέα του ομάδα αναμένεται να είναι ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, εκεί όπου θα βρει τον τεχνικό Κώστα Κατσάρα που τον γνωρίζει από την περίοδο που ήταν τεχνικός στην ομάδα Νέων και ο Αγρόδημος αγωνιζόταν με την under 17. Ένας παίκτης που «καταπίνει» απίστευτα χιλιόμετρα στο χώρο του κέντρου και αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις.

Μια ανάσα και από Παπαϊωάννου – Μπαλή !

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, πολύ κοντά στον Οικονόμο είναι και οι Γιάννης Παπαϊωάννου (αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΛ) και Δημήτρης Μπαλής, παίκτες που έχουν αγωνιστεί παλιότερα στην ομάδα με επιτυχία.

Κοντά σε Γάζωρο ο Γούπος!

Τέλος, ο νεαρός τερματοφύλακας του Οικονόμου Κώστας Γούπος είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Εθνικό Γαζώρου και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει γνωστό εάν τελικά κάνει το άλμα στην καριέρα του.

*athleticlarissa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected