Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

ΠΑΟΚ Κρουσσώνα – Απέκτησε παίκτες από Αγιά και Τερψιθέα!

Αλεξανδρος-Γκαλιτσιος_610x400Στην αυριανή «πρώτη» του ΠΑΟ Κρουσσώνα δεν θα βρίσκονται μόνο τα 10 νέα αποκτήματα, καθώς τις επόμενες ώρες έρχονται και νέες μεταγραφές, καθώς ήδη παίκτες ταξιδεύουν για Ηράκλειο! Οι Κρουσανιώτες έχουν απλώσει τα δίχτυα τους στην Λάρισα και με τη βοήθεια του Αχιλλέα Στεργιάκη, έχουν βάλει στο στόχαστρό τους σημαντικούς παίκτες με πλούσιο ταλέντο που αγωνίζονται σε ομάδες της Θεσσαλίας.

Ο ένας είναι 0 21χρονος κεντρικός αμυντικός Αλέξανδρος Γκαλίτσιος (φωτ), με 10 συμμετοχές κατά το παρελθόν στην Εθνική Ελλάδας Νέων και ένα από τα μεγάλα ταλέντα του θεσσαλικού ποδοσφαίρου. Γέννημα θρέμμα της ΑΕΛ, έγινε επαγγελματίας και αγωνίστηκε στους «βυσσινί» για δύο χρόνια στην Football League, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της περιόδου στην ΠΑΕ Τύρναβος στην Football League και στο δεύτερο μισό στον Δωτιέα Αγιάς στην Γ΄ Εθνική.

Ο δεύτερος είναι ο 21χρονος Νίκος Κρίτσας, έναν παίκτη πολυθεσίτη καθώς, αγωνίζεται με ευκολία στα άκρα της άμυνας, στα άκρα της επίθεσης αλλά και ως αμυντικός μέσος. Ανδρώθηκε επίσης στην ΑΕΛ, παίζοντας για τρία χρόνια στην ομάδα Νέων. Την περίοδο 2012-13 αγωνίστηκε στην Ελασσόνα με 19 συμμετοχές και 1 γκολ. Την περσινή περίοδο (2013-14) φόρεσε τη φανέλα του Μαχητή Τερψιθέας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, έχοντας 20 συμμετοχές και ένα γκολ.

*grandsport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected