Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Βασίλης Τριάντος – Από τη Μαγούλα στην Καλαμάτα!

540843_10200115935451436_1050315959_nΗ Μαύρη Θύελλα προσέθεσε έναν ακόμη παίκτη στο ρόστερ της, η οποία έκλεισε τον 29χρονο αμυντικό Βασίλη Τριάντο που πέρυσι έπαιζε στον Αστέρα Μαγούλας. Ο παίκης συμφώνησε με τους Μεσσήνιους και πιθανότατα σήμερα θα γίνει και η επίσημη ανακοίνωση από την Μεσσηνιακή ομάδα.

Ο Τριάντος στο παρελθόν έχει παίξει σε Αναγέννηση Άρτας, Βέροια, Εθνικός Φιλιππιάδας ενώ η πρώτη του ομάδα ήταν ο ΠΑΣ Γιάννενα. Ο Τριάντος είχε 12 συμμετοχές πέρυσι στην Β’ εθνική ενώ πρόπερσι είχε 16 συμμετοχές και 1 γκολ, πάλι με την φανέλα του Αστέρα Μαγούλας. Μάλιστα ο παίκτης έκανε και δηλώσεις στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Πρέβεζα όπου εξέφρασε την χαρά του που θα φορέσει την φανέλα της “Μαύης Θύελλας”. Ο Τριάντος θα αποτελέσει το πέμπτο κατά σειρά μεταγραφικό απόκτημα μετά τους Δημητριάδη, Νιφορόπουλο, Χαρίτο και Χριστοφιλέα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Sportegg της Πρέβεζας o Βασίλης Τριάντος:

«Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη. Μίλησα με τους ανθρώπους της Καλαμάτας και από την πρώτη στιγμή μου έδειξαν πόσο πολύ με θέλουν. Έρχομαι σε μια ιστορική ομάδα με βαριά φανέλα και πάρα πολύ κόσμο. Οι ευθύνες που με γεμίζουν είναι πάρα πολλές, ωστόσο είμαι χαρούμενος και δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσω προπονήσεις με την νέα μου ομάδα και να γνωρίσω τους καινούργιους μου συμπαίκτες. Πιστεύω ότι έχουμε όλα τα φόντα για να τα πάμε καλά. Υπομονή χρειάζεται και φυσικά βήμα, βήμα προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για το αν ο στόχος στο νέο πρωτάθλημα είναι η άνοδος, ο Πρεβεζάνος ποδοσφαιριστής υπογράμμισε: «Φυσικά ο στόχος είναι η άνοδος. Δεν νοείται μια ομάδα όπως είναι η Καλαμάτα να παίζει στις πιο κάτω κατηγορίες. Η ιστορία της και η βαριά φανέλα της επιτάσσει η ομάδα να αγωνίζεται μόνο στην Super League. Εγώ και οι συμπαίκτες μου, αλλά και τεχνικό επιτελείο θα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε και πάλι χαρά στον φίλαθλο κόσμο της πόλης που περιμένει τόσα χρόνια να δει και πάλι την ομάδα να πρωταγωνιστεί. Λίγα λόγια, και αρκετή δουλειά χρειάζεται».

Ανανέωσε ο Καλαντζής!

kalantzis_610x400

Ο MVP της περσινής χρονιάς συναντήθηκε το μεσημέρι με εκπροσώπους της διοίκησης που του πρότειναν την παραμονή του στην ασπρόμαυρη ομάδα και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια.

Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Καλαντζή αποτελεί τεράστια επιτυχία, καθώς ο ποδοσφαιριστής απέδειξε την προηγούμενη σεζόν ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στη Γ’ Εθνική.

*eleftheriaonline.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected