Κατηγορίες
BET

Betarades.gr – Νίκη για Λέχια, Χ2 η Άτλας

poloniaΜετά την ευρωπαϊκή εβδομάδα που περιλάμβανε αγώνες για το Β’ προκριματικό γύρο τόσο στο Champions League, όσο και στο Europa League και χαρακτηρίστηκε από τη νίκη – πρόκριση του Αστέρα Τρίπολης, επιστρέφουμε σήμερα στα εγχώρια πρωταθλήματα. Πρεμιέρα λοιπόν στο Βέλγιο για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στον 3ο προκριματικό του Champions League, Σταντάρ Λιέγης που υποδέχεται τη Σαρλερουά. Η αυλαία ανοίγει και σε Τσεχία, Ρουμανία και Ουκρανία, ενώ δράση σήμερα έχουμε σε ακόμα 3 πρωταθλήματα που μόνο μέσα από το Betarades.gr έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για όλα τα τελευταία νέα των ομάδων. Πρόκειται για τις διοργανώσεις της Κροατίας και της Πολωνίας.

Νίκη για τη Λέχια

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι ο «Άσσος» της Λέχια Γκντανσκ κόντρα στην Ποντμπεσκίτζιε στην Πολωνία σε απόδοση 1.75. Θετική μπορεί να χαρακτηριστεί η φετινή πρεμιέρα για τη Λέχια Γκντανσκ, καθώς η έδρα της Γιαγκελόνια φημίζεται για τη «σκληρότητά» της. Το ισόπαλο 2-2 άφησε τους σημερινούς γηπεδούχους με ευχάριστα συναισθήματα και η ελπίδα ενόψει του σημερινού ματς είναι ότι θα επιτευχθεί το πρώτο φετινό τρίποντο. Το θετικό για τη Λέχια έγκειται στη σωστή αντίδραση μετά το εις βάρος της 2-0 στο 29ο λεπτό, καθώς κατάφερε αρχικά να μειώσει με τον Βισνιέφσκι στις καθυστερήσεις και να πάρει τελικά το βαθμό με αυτογκόλ της Γιαγκελόνια στο 69’. Στο 2-0-2 το σερί στα τέσσερα φιλικά του καλοκαιριού, το τελευταίο εκ των οποίων συνδυάστηκε με την εμφατική νίκη επί του Παναθηναϊκού με σκορ 4-0.

Με διπλή ευκαιρία η Άτλας

Από το Μεξικό θα στηρίξουμε στην Άτλας στο Χ2 στην εκτός έδρας αναμέτρησή της με τη Μονάρκας σε απόδοση 2.10. Μοιράστηκε την πρώτη αγωνιστική το βαθμό της ισοπαλίας με την Τίγκρες χωρίς να εντυπωσιάσει με την εμφάνιση της. Μάλιστα δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί και την αριθμητική της υπεροχή, μια και η Τίγκρες αγωνιζόταν για 20 περίπου λεπτά με 10 παίκτες. Όπως και η σημερινής της αντίπαλος έτσι και η Άτλας θέλει σήμερα το αποτέλεσμα της νίκης, θέλοντας φέτος να κάνει μια καλύτερη πορεία σε σχέση με πέρσι, όπου και κατάφερε με δυσκολία να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία. Από την πλευρά του ο τεχνικός της ομάδας Τόμας Μπόι που παρέμεινε για ακόμη μια σεζόν στον πάγκο της ομάδας, δεν έχει να αντιμετωπίσει σοβαρές απουσίες και θα παρατάξει μια ενδεκάδα με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα.

Over 2.5 στο «Arena das Dunas»

Από τη Β’ Βραζιλίας επιλέγουμε το Over 2.5 στον αγώνα Αμέρικα Νατάλ – Αμέρικα Μινέιρο που προσφέρεται σε απόδοση 2.00.Πολύ σκληρή για να πεθάνει αποδείχτηκε η Αμέρικα Νατάλ στο Ρίο ντε Τζανίρο παίρνοντας σπουδαία ισοπαλία 1-1 απ’ τη Βάσκο ντα Γκάμα παραμένοντας στην ένατη θέση και στο -4 απ’ τις θέσεις ανόδου. Έχει την τρίτη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 19 γκολ, ενώ σε σχέση με άλλες χρονιές δείχνει να έχει μεγαλύτερη ποιότητα και αξιοπιστία στην άμυνά της. Προχωράει βήμα βήμα για να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται, μιας και οι πιθανότητες ανόδου δεν είναι πολλές, ωστόσο μέχρι τώρα τα πάει καλά και αποτελεί «σκληρό καρύδι» για οποιονδήποτε αντίπαλο.

Μετά από τέσσερα συναπτά ανεπιτυχή αποτελέσματα, η Αμέρικα Μινέιρο βρήκε και πάλι τον δρόμο της και με τις νίκες επί των Παρανά και Οέστε εντός έδρας, ανέβηκε στη δεύτερη θέση έχοντας έναν βαθμό διαφορά απ’ την πρωτοπόρο Σεαρά. Αυτό το οφείλει σε μεγάλο βαθμό στις επιδόσεις της εντός έδρας (πέντε νίκες, μία ήττα), αλλά και στα 21 γκολ που έχει πετύχει, που είναι η καλύτερη επίδοση του πρωταθλήματος. Αντίθετα, εκτός έδρας έχει από δύο νίκες, ισοπαλίες και ήττες. Τα τέσσερα απ’ τα πέντε τελευταία της ματς ήταν Over 2.5.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected