Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΑΣ Ειρηνούπολης – Και Καλφούντζος στη…φαρέτρα! Τι δήλωσε ο ίδιος

10441530_1578843029009128_9081782404436753222_n

 

Το…οπλοστάσιο του ΑΣ Ειρηνούπολης συνεχίζει τον ανεφοδιασμό και μετά την προσθήκη οκτώ ποδοσφαιριστών μέχρι στιγμής, απέκτησε σήμερα τον Παναγιώτη Καλφούντζο! Ο 19χρονος μέσος (11/10/1994) προέρχεται από τον Αχιλλέα Νεοκάστρου, με τον οποίο δεν κατάφερε πέρσι να πετύχει την παραμονή στην κατηγορία, ωστόσο ήταν από τους ποδοσφαιριστές που διακρίθηκαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Με κύριο χαρακτηριστικό την πολύ καλή ντρίμπλα αλλά και τη δυνατότητα να αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του κέντρου, ο πρώην παίκτης των ΑΕΠ Βέροιας και Λεβαδειακού Κ20 μίλησε στο Imathia Sports News για τη νέα ποδοσφαιρική του στέγη :

“Είναι μεγάλη πρόκληση για έναν ποδοσφαιριστή στη δική μου ηλικία να αγωνιστεί σε μία ομάδα που αν και νεοφώτιστη στην κατηγορία, οι στόχοι της για φέτος είναι υψηλοί. Μετά την περσινή χρονιά που έζησα την πίεση του υποβιβασμού, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα είμαι μέλος του ΑΣ Ειρηνούπολης, μίας ομάδας που αποτελείται από ανθρώπους με μεράκι και όρεξη για δουλειά. Εύχομαι να έχουμε όλοι μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς και ανάλογη με τους στόχους της διοίκησης και του προπονητή.”

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Το ΔΣ του ΑΣ Ειρηνούπολης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον Βασίλη Γιαουτζή, για την απώλεια της μητέρας του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τη σκεπάζει…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected