Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Λαμία – Αν βρεθούν στη Super League ποιους θα πάρουν…;

belic_610x400

Στο στόχαστρο της Λαμίας βρίσκεται σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της mikriliga.com ο Νίκολα Μπέλιτς, για τον οποίο έχει δείξει ενδιαφέρον και η ΑΕΛ.

Ο Σέρβος επιθετικός μέχρι και πριν λίγες μέρες εμφανιζόταν «κλεισμένος» από τους «βυσσινί», ωστόσο το ρεπορτάζ αναφέρει ότι γερά στο παιχνίδι της απόκτησης του έχει μπει η ομάδα της Φθιώτιδας.

Ματαιώθηκε ο αγιασμός…

Οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη Λαμία, δεν επέτρεψαν να τελεστεί ο προγραμματισμένος για σήμερα (25/7) αγιασμός. Η ΠΑΕ αναμένεται να ανακοινώσει νέα ημερομηνία.

Ανακοίνωσε Λαμπρόπουλο…

Σε μια ακόμα προσθήκη προχώρησεο ΠΑΣ Λαμία, εντάσοντας στο δυναμικό του τον 27χρονο μπακ Ιωσήφ Λαμπρόπουλο, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε σε ΑΕΛ Καλλονής και Πανηλειακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 27χρονο αμυντικό Ιωσήφ Λαμπρόπουλο. Γεννημένος στις 18 Ιανουαρίου 1987 στην Πάτρα ο Ιωσήφ Λαμπρόπουλος αγωνίστηκε στην Παναχαϊκή από το 2005 έως και το 2011. Αποχώρησε τον Δεκέμβριο του 2011 για τον Ιωνικό και την επόμενη χρονιά μετακόμισε στη Νίκη Βόλου. Πανηγύρισε την άνοδο στη Football League και το 2012 άνηκε στο ρόστερ της ΑΕΛ Καλλονής. Πέρυσι αγωνιζόταν με την ομάδα του Πανηλειακού».

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected