Κατηγορίες
Super League 1

SKODA Ξάνθη – Βέροια 1-1

post-main-image-MveriaΔιαβάζουμε στο skodaxanthifc.gr

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας της έδωσε το απόγευμα της Παρασκευής (25/7) η Ξάνθη αντιμετωπίζοντας την Βέροια στα Πηγάδια, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στο πρώτο ανεπίσημο ντεμπούτο του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο των Ακριτών.

Οι Ακρίτες άνοιξαν το σκορ στο 60΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λουσέρο. Η ”βασίλισσα του βορρά” έφερε το ματς στα ίσα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καλτσά στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις:

SKODA ΞΑΝΘΗ (Σάκης Τσιώλης): Κυριακίδης (46΄Ζαρόπουλος), Μπαξεβανίδης (57΄Κολλαράς), Γούτας (65΄Τσαμούρης), Καρυπίδης (46΄Λισγάρας), Πασχαλάκης (65΄Παπαδημητρίου), Λουσέρο (66΄Ορφανίδης Λ.), Βασιλακάκης (65΄Ορφανίδης Π.), Φλίσκας (57΄Λαζαρίδης), Μπαρέττας (46΄Ολιβέιρα), Σολτάνι (46΄Παπαστεριανός), Ράνος (57΄Νάκας).

ΒΕΡΟΙΑ (Χοσέ Γκρανέρο): Τζινάρ, Βέρτζος, Καλί, Μαλόν, Αμαραντίδης, Βεργώνης, Βάσκες, Εσπάρθα, Μπαργκάν, Σέντρικ (υπό δοκιμή), Μπεν.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Καντιμοίρης , Καλτσάς, Όστοϊτς, Μάνος, Παπαδόπουλος, Τσιάμης, Μουρατίδης

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ευάγγελος Κιοτζένης (Χατζημωυσιάδης – Εμπλιούκ) ενώ 4ος διαιτητής ο Σοφοκλής Γιαλαμουίδης.

Ανάμεσα στους αρκετούς θεατές του αγώνα ήταν και ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Ρόμα και πρώην παίκτης της SKODA ΞΑΝΘΗ Βασίλης Τοροσίδης που παρακολούθησε την αναμέτρηση μαζί με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Άρη Πιαλόγλου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected