Κατηγορίες
BET

Betarades.gr – Νίκη για Μπριζ, κρατάει η Λεόν

velgioΑρκετές αναμετρήσεις για τα πρωταθλήματα της Ευρώπης και της Αμερικής αλλά και δύο σπουδαία φιλικά που διεξάγονται στο πλαίσιο του International cup στο οποίο συμμετέχει και ο Ολυμπιακός, συμπεριλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα αγώνων. Οι ερυθρόλευκοι, που επικράτησαν της Μίλαν με 3-0 συμμετέχουν μαζί με μεγαθήρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης που παίζει σήμερα με την Ίντερ, αλλά και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία κοντράρεται σήμερα απέναντι στη Ρόμα. Στο τουρνουά που διεξάγεται επί αμερικανικού εδάφους λαμβάνουν μέρος ακόμα η Μάντσεστερ Σίτι και η Λίβερπουλ.

Στα εγχώρια πρωταθλήματα έχουμε δράση σε Βέλγιο, Αυστρία, Ελβετία, Ρουμανία, Κροατία, Ουκρανία, Πολωνία, Σουηδία, Βραζιλία, Μεξικό κ.α ενώ στη Σκωτία σήμερα σερβίρεται το «κυρίως πιάτο» του Τσάλεντς Καπ με 14 αναμετρήσεις.

Πρεμιέρα με «Διπλό» για την Κλαμπ Μπριζ

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά στοιχήματος με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι το «Διπλό» της Κλαμπ Μπριζ κόντρα στην Μπέβερεν σε απόδοση 1.80. Με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που έχασε πέρσι για τέσσερις βαθμούς από τη Σταντάρ Λιέγης, η Κλαμπ Μπριζ ελπίζει να κάνει το πρώτο βήμα κόντρα στην έδρα της Ρεντ Σταρ Βάασλαντ Μπέβερεν. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο προπονητής του συλλόγου, Μίχελ Πρεντ, τόνισε: «Κάθε ομάδα ελπίζει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Φυσικά και συμπεριλαμβάνω και την ομάδα μας σε αυτό. Είμαστε μία από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Αυτό μόνο. Εκτός αυτού είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για αυτό». Στην αποστολή που επέλεξε ο 55χρονος προπονητής βρίσκεται κανονικά ο Σωκράτης Διούδης, ο οποίος αποκτήθηκε έναντι 200.000 ευρώ απ’ την ομάδα του Άρη.

Δε χάνει η Λεόν απέναντι στην Τίγκρες

Από το Μεξικό, όπου πέρασε άνετα η χθεσινή πρόταση με το Χ2 της Άτλας (σ.σ: 0-2 πληρώνοντας 2.10 απόδοση) σήμερα θα πάμε πάλι με Διπλή Ευκαιρία. Αυτή τη φορά κρατάμε το Χ2 της Λεόν κόντρα στην Τίγκρες του Άλαν Πουλίδο, που αποτελεί το μεγαλύτερο μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού για τον Ολυμπιακό, σε απόδοση 1.75. Με το «αριστερό» ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για την Απερτούρα η πρωταθλήτρια Λεόν που ηττήθηκε με 2-1 στην πρεμιέρα μέσα στην έδρα της απ’ την Κλαμπ Αμέρικα. Παραμένει και φέτος δυνατή και στόχος της είναι η είσοδος στα πλέι οφ, όπως και φέτος που πήρε το όγδοο «εισιτήριο» και τελικά κατέκτησε το πρωτάθλημα. Πραγματοποίησε καλές μεταγραφές αποκτώντας τους Καϊσέδο, Μπράβο και Ριβέρα, όμως ο τεχνικός, Γκουστάβο Μαντόσας έχει να λύσει ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Ο Λουίς Μοντές στην προθέρμανση αγώνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο έσπασε την κνήμη και την περόνη του δεξιού του ποδιού και δεν θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του για αρκετό καιρό.

Διπλό με κάλυψη η Στέρλινγκ Άλμπιον

Από την Σκωτία, όπου διεξάγεται το Τσάλεντζ Καπ, επιλέγουμε το «Διπλό» Draw No Bet της Στέρλινγκ Άλμπιον κόντρα στην Έλγκιν σε απόδοση 1.75. Πρόκειται για τον πρώτο γύρο του θεσμού όπου συμμετέχουν ομάδες της Τσάμπιονσιπ, Α’ Σκωτίας, Β’ Σκωτίας, Χάιλαντ και Λόουλαντ Λιγκ και μάχονται σε νοκ άουτ αγώνα για την πρόκριση στον δεύτερο γύρο. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι. Η Στέρλινγκ πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν και κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τα πλέι οφ όπου εκεί εξασφάλισε την άνοδο της στην Α’ Σκωτίας. Θέλει τη νέα σεζόν να πραγματοποιήσει ανάλογη πορεία, έχοντας για ακόμη μια χρονιά υψηλούς στόχους. Έδωσε στο πλαίσιο της προετοιμασίας της πέντε φιλικά μετρώντας τρεις ήττες και δυο νίκες, ωστόσο ο τεχνικός της ομάδας Γκρέγκ ΜακΝτόναλντ θα έχει την ευκαιρία να βγάλει σήμερα χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες του και κυρίως τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Στίβεν Ντόρις, Γκόρντον Σμιθ και Ντέιβιντ ΜακΚλούνι είναι οι νέες προσθήκες, οι οποίοι δεν αποκλείεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Από την πλευρά του ο Μακ Ντόναλντ δήλωσε για την σημερινή αναμέτρηση: «Ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται η Έλγκιν μου αρέσει αρκετά και θεωρώ ότι έχουμε το ίδιο στυλ παιχνιδιού. Θα είναι ένα καλό ξεκίνημα και για τις δυο ομάδες. Την περασμένη σεζόν κερδίσαμε την Έλγκιν αλλά και χάσαμε όποτε θα είναι σίγουρα ένα κλειστό παιχνίδι».

Με DNB η Ο’ Χίγκινς

Από τη Χιλή κρατάμε τον «Άσσο» Draw No Bet της Ο’ Χίγκινς κόντρα στην Ουν. Ντε Τσίλε σε απόδοση 2.15. Έδειξε με το “καλημέρα” τις προθέσεις της στο νέο Απερτούρα η Ο’ Χίγκινς, που πέρασε νικηφόρα με 2-1 απ’ την έδρα της Καλέρα. Εξαιρετική εμφάνιση για τους νικητές, οι οποίοι μάλιστα έμειναν με δέκα παίκτες στο 56′, όταν το σκορ ήταν ακόμη στο 1-1, αλλά σκόραραν και δεύτερη φορά στο 70′. Σπουδαίο “τρίποντο” για την Ο’ Χίγκινς, που σήμερα έχει ακόμη ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι στο πρόγραμμα κόντρα στην Ουν. Τσίλε. Μεσοβδόμαδα οι «ρεζέρβες» των γηπεδούχων ηττήθηκαν στο Κύπελλο απ’ τη Σεντ Λούις, ωστόσο σήμερα επιστρέφουν οι βασικοί. Έκανε το «μπαμ» μεταγραφικά η Ο’ Χίγκινς, που απέκτησε τον εξαιρετικό στόπερ, Χανς Μαρτίνες, που έχει φτιάξει όνομα στην Κατόλικα.

Προβάδισμα η τυπικά φιλοξενούμενη Βόλιν Λουτσκ

Από την Ουκρανία τέλος θα πάμε με το «Διπλό» Draw No Bet της Βόλιν Λουτσκ κόντρα στη Μέταλουργκ Μαριούπολ σε απόδοση 1.90. Στα αξιοσημείωτα για τους φιλοξενούμενους είναι πως λόγω της τεταμένης κατάστασης στη νοτιανατολική Ουκρανία η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην πόλη και το γήπεδό τους, κάτι που δίνει ένα επιπλέον κίνητρο στους ποδοσφαιριστές του 60χρονου, Βίταλι Κβαρτσιάνι. Η Βόλιν ενισχύθηκε με τρεις ποδοσφαιριστές τις τελευταίες τρεις μέρες εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος Ουκρανίας. Πιο συγκεκριμένα οι «κόκκινοι» απέκτησαν τους Βαλερί Φεντόροτσουκ, Ίβιτσα Ζούνιτς και Σεργκέι Βορονίν στην προσπάθεια που θα κάνουν και τη φετινή σεζόν να διατηρηθούν στη μεγάλη κατηγορία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected