Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Παραμονή του κορμού και σημαντικές επιστροφές!

image-6Ένα 48ωρο πριν την επίσημη έναρξη της φετινής χρονιάς για τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και οι νεοφώτιστοι έχουν ήδη ολοκληρώσει το πρώτο στάδιο του προγραμματισμού για τη νέα χρονιά. Με την ίδια διοίκηση και τον ίδιο προπονητή, οι “πράσινοι” φαντάζουν φέτος ιδιαίτερα δυνατοί και υπολογίσιμοι δεδομένου ότι κατάφεραν να διατηρήσουν τον κορμό από την περσινή χρονιά αλλά και να πετύχουν την επιστροφή τριών ποδοσφαιριστών που θα βοηθήσουν σημαντικά τη σεζόν που έρχεται.

Ο λόγος για τους Αλέξη και Χρήστο Οικονόμου, που επιστρέφουν μετά από απουσία ενός έτους από την ομάδα, αλλά και ο Σάκης Τέτος που θα φορέσει ξανά την “πράσινη” φανέλα μετά το πέρασμα του από τον Ατρόμητο Διαβατού. Ο 25χρονος αμυντικός, μαζί με τα αδέρφια Οικονόμου έδωσαν το παρόν στη σημερινή συνάντηση των παικτών με τη διοίκηση και ξεκινούν την Τρίτη 29/7 στις 18.00μμ την προετοιμασία μαζί με τους συμπαίκτες τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Imathia Sports News, οι οποιεσδήποτε προσθήκες θα προκύψουν αν και εφόσον εντοπιστούν κενά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, με τον Σάββα Αβετίδη να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με το υπάρχον ρόστερ αλλά και την επιστροφή των αφών Οικονόμου και Τέτου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected