Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μελίκης – Δακόπουλος στο…τιμόνι και “βουρ” για μεταγραφές!

Δακόπουλος Αντώνιος

Μετά από αλλεπάλληλες επαφές και συζητήσεις με υποψήφιους προπονητές, η διοίκηση του Φίλιππου Μελίκης δίνει τα ηνία τελικά στον Αντώνη Δακόπουλο, που εκ των πραγμάτων αποτελεί ένα “σίγουρο χαρτί” για τον σύλλογο, δεδομένου πως γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στην “ερυθρόλευκη” ομάδα. Ο νεαρός τεχνικός επιστρέφει ως πρώτος προπονητής μετά τη θητεία του στον ΠΑΟ Παλατιτσίων παλαιότερα, ενώ έχει διατελέσει βοηθός εκτός της περσινής παρουσίας του στον Φίλιππο, σε ΜΑΣ Βεργίνα, ΑΕ Αλεξάνδρειας και Αχιλλέα Νεοκάστρου.

Ο Αντώνης Δακόπουλος μίλησε πριν λίγο στο Imathia Sports News και έδωσε το στίγμα για τη νέα σεζόν : “Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τη νέα διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που θα συνεργαστώ με ανθρώπους που γνωρίζω προσωπικά και εκτιμώ απεριόριστα. Η φετινή διοικητική συσπείρωση δείχνει πως άπαντες στη Μελίκη θεωρούν τον Φίλιππο αναπόσπαστο κομμάτι της περιοχής και παρά τα δεδομένα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει γενικότερα το ποδόσφαιρο, θεωρώ πως και πάλι ο Φίλιππος θα κάνει πρωταθλητισμό, χωρίς βεβαίως να είναι αυτοσκοπός το πρωτάθλημα. Μην ξεχνάμε πως η ομάδα έχει μία από τις καλύτερες ακαδημίες του νομού και θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός πως υπάρχουν οι ποδοσφαιριστές μπορούν να αξιοποιηθούν στο εγγύς μέλλον”.

Αμέσως μετά τη συμφωνία με τον Αντώνη Δακόπουλο, ξεκίνησαν άμεσα και οι επαφές με υποψήφιους στόχους, τόσο για να αναπληρωθούν τα κενά που άφησαν οι ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν αλλά και για να υπάρχουν οι λύσεις που θα δώσουν στον προπονητή την ευχέρεια για την πιο εύρυθμη λειτουργία, αρχής γενομένης από την Πέμπτη 31/7, ημέρα έναρξης της προετοιμασίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected