Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Το Imathia Sports News στην “πρώτη” της ομάδας!

DSCN9859Με διαφορά μίας ημέρας από την περσινή χρονιά, ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία του ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, με παρόντες όλα τα μέλη της διοίκησης, τον Γιώργο Ντάμτσιο που και φέτος βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της ομάδας αλλά και όλους τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ του συλλόγου.

Το Imathia Sports News έδωσε το παρόν σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο των Τρικάλων, όπου κατέγραψε τις πρώτες εικόνες από την προετοιμασία των ποδοσφαιριστών, τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας αλλά και όλο το ρεπορτάζ των “πρασίνων”.

Οι ομιλίες Νίκου Σαλτουρίδη και Γιώργου Ντάμτσιου και το σύνθημα για πρωταθλητισμό!

Πριν τον καθιερωμένο αγιασμό, οι ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στην κερκίδα του γηπέδου για να ακούσουν τα πρώτα λόγια τόσο του Νίκου Σαλτουρίδη όσο και του Γιώργου Ντάμτσιου. Ο πρόεδρος της ομάδας, αφού απηύθυνε τις καθιερωμένες ευχές για τη νέα σεζόν, καλωσόρισε τους “νέους” Κώστα Χαλβατζή, Σίμο Καραούσογλου, Γιώργο Παλιούρα και τόνισε με έμφαση πως στόχος της ομάδας είναι να διατηρήσει τη νοοτροπία που χαρακτηρίζει τον σύλλογο τα τελευταία χρόνια. Ζήτησε από τους παίκτες να αγωνιστούν με πάθος και ζήλο για την ομάδα και μέσω αυτής της προσπάθειας, θα έρθουν και τα αποτελέσματα.

Πιο…επιθετικός ωστόσο στην ομιλία του ήταν ο Γιώργος Ντάμτσιος, ο οποίος τόνισε στους ποδοσφαιριστές πως στόχος της ομάδας είναι το πρωτάθλημα και πως η παρουσία όλων σχεδόν των ποδοσφαιριστών από το περσινό ρόστερ, δίνει ένα επιπλέον σημαντικό πλεονέκτημα όσον αφορά την πορεία στη νέα σεζόν. Ζήτησε απόλυτη συγκέντρωση και πειθαρχία και αφού καλωσόρισε με τη σειρά του τα νέα αποκτήματα, περιέγραψε το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Ακολούθησε ο καθιερωμένος αγιασμός του ποδοσφαιρικού τμήματος, στον οποίο έδωσε το παρόν σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας. Αμέσως μετά, οι παίκτες υπό τις οδηγίες του Γιώργου Ντάμτσιου, κατέγραψαν τα πρώτα…χιλιόμετρα της χρονιάς, όπως θα δείτε και στο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί.

Τα φιλικά και τα παραλειπόμενα

Οι δικαιολογημένοι απόντες από τη σημερινή “πρώτη” της ομάδας ήταν ο Ούλι Εντόι που βρίσκεται στην πατρίδα του αλλά και ο Βασίλης Παπαδόπουλος, που βρίσκεται σε διακοπές. Παρόντες, εκτός των νέων αποκτημάτων (Κώστας Χαλβατζής, Σίμος Καραούσογλου, Γιώργος Παλιούρας) ήταν και οι Χρήστος Ταρπατζής και Χρήστος Κυτούδης, που προωθήθηκαν από την Ακαδημία Τρικάλων αλλά και οι Ματθαίος Δεμπρόπουλος και Γιώργος Παντριάς που επέστρεψαν μετά από ένα χρόνο στην ομάδα.

Είδηση έβγαλε επίσης και η ομιλία του Γιώργου Ντάμτσιου προς τους ποδοσφαιριστές, στους οποίους ανακοίνωσε πως βοηθός του θα είναι ο Μπάμπης Σαλτουρίδης, ο οποίος κατέχει δίπλωμα γυμναστή και θα βοηθήσει σημαντικά τους συμπαίκτες του στον τομέα αυτό.

Τέλος, τα φιλικά της ομάδας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας θα ξεκινήσουν από την ερχόμενη εβδομάδα και πιθανή είναι η διεξαγωγή 7 με 8 αγώνων μέχρι την έναρξη του Κυπέλλου Ερασιτεχνών (6-7 Σεπτεμβρίου) και του πρωταθλήματος (13/9).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected