Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δωτιέας Αγιάς – Πραγματοποιήθηκε η “πρώτη” με όλα τα νέα αποκτήματα

dotieas_1i_610x400Ξεκίνησαν τα δύσκολα για την ομάδα του Δωτιέα Αγιάς καθώς σήμερα πραγματοποιήθηκε η «πρώτη» της ομάδας με μικρή παρουσία οπαδών στις εξέδρες του γηπέδου αλλά μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού.

Στη προπόνηση ήταν παρόν όλα τα παλιά και νέα αποκτήματα του συλλόγου όπως και ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου.

Πριν την προπόνηση τα νέα αποκτήματα της ομάδας προχώρησαν στις καθιερωμένες δηλώσεις προς τους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο πρώτος που μίλησε ήταν ο Κοκκίνης για να τον διαδεχθούν οι Κουβελάς, Σωτηρόπουλος, Σταυράκης, Κόκκας, Κωνσταντίνου, Σελήνης, Βάιος Βασίλης, Πενίκης, Κουρδής, Λεμά, ο Τσατσαλίδης, ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου και τέλος ο Κώστας Τσανάς.

Κοκκίνης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα του Δωτιέα, έχω ακούσει ότι η ομάδα έχει πολύ υγεία, θα έχω προπονητή τον κ. Αντωνίου που τον είχα και την Παναχαϊκή, είχαμε πολύ καλές σχέσεις, είχαμε συνεργαστεί άψογα και με έπεισε να έρθω στην ομάδα του Δωτιέα. Έχω ακούσει τα καλύτερα για την ομάδα, στόχος είναι το πρωτάθλημα, για αυτό και ήρθα. Στόχος μου είναι ο πρωταθλητισμός και να ανέβει η ομάδα».

Κουβελάς: «Να έχουμε υγεία… η ομάδα έχει πάρει πολύ αξιόλογους ποδοσφαιριστές, οι περισσότεροι έχουν κάνει πρωταθλητισμό, ο πήχης είναι ανεβασμένος αλλά δεν γίνεται τίποτα αν δεν δουλέψουμε και αν δεν έχουμε το κεφάλι κάτω»

Σωτηρόπουλος: «Πιστεύω με καλή δουλειά, υγεία πάνω από όλα και θέληση θα τα πάμε καλά. Είμαι αισιόδοξος, μια ομάδα που έχει προπονητή τον Αντωνίου δεν έχει να φοβάται κάτι».

Σταυράκης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα του Δωτιέα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Αντωνίου και την διοίκηση που με εμπιστεύτηκαν. Όσον αφορά την ομάδα, ελπίζω να πετύχει άμεσα τους στόχους αρχής γενομένης από σήμερα να ξεκινήσουμε την προετοιμασία με υγεία ελπίζοντας όλα να πάνε καλά».

Κόκκας: «Εύχομαι καταρχήν να έχουμε υγεία, να είμαστε δυνατοί και να πετύχουμε τους στόχους που έχει βάλει η διοίκηση και στο τέλος να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Κωνσταντίνου: «Να έχουμε μια καλή σεζόν, μια υγιής χρονιά χωρίς τραυματισμούς και εύχομαι ότι καλύτερο στην ομάδα μας, να πετύχει τους στόχους της και να χαμογελάσουμε όλοι στο τέλος της χρονιάς».

Σελήνης: «Εύχομαι καλή χρονιά να έχουμε, χωρίς τραυματισμούς, εύχομαι το κλίμα στην ομάδα να είναι καλό και εύχομαι ο καθένας να πετύχει τις προσωπικές του φιλοδοξίες».

Λάιος: «Καλή χρονιά να έχουμε, να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας και του καθενός και υγεία σε όλα τα παιδιά».

Πενίκης: «Θα ήθελα να ευχηθώ στους συμπαίκτες μου να έχουμε καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και μέσα από την σκληρή δουλειά να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας».

Κουρδής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Δωτιέα Αγιάς και κυρίως τον Σωτήρη τον Αντωνίου που με επέλεξε σε αυτή την καινούργια προσπάθεια που κάνουν. Οι στόχοι είναι υψηλοί και το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι η δουλειά και η υγεία πάνω από όλα».

Λεμά: «Εύχομαι σε όλους τους παίκτες το καλύτερο και να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Τσατσαλίδης: «Αυτή τη χρονιά ελπίζω να πάνε όλα καλά, να κάνουμε μια καλή πορεία όπως πέρυσι, η ομάδα ενισχύθηκε με έμπειρους και καλούς ποδοσφαιριστές και υπάρχει αισιοδοξία».

Αντωνίου: «Εύχομαι η χρονιά που ξεκινάει σήμερα να είναι επιτυχημένη με υγεία πάνω από όλα για όσους ασχολούνται με τον Δωτιέα, θεωρώ ότι έγινε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια από όλους μας από την διοίκηση, από τον κόσμο και από τους ίδιους του ποδοσφαιριστές για να είμαι αυτή την στιγμή στην ομάδα του Δωτιέα. Νομίζω ότι ο Δωτιέας έχει την καλύτερη ομάδα όλων των εποχών από την ίδρυσή του. Είναι μεγάλη ευθύνη για μένα η φετινή χρονιά, θεωρώ πως αν έχουμε την απαιτούμενη προσοχή τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά ο Δωτιέας θα κάνει μια χρονιά η οποία θα μείνει αξέχαστη στην ιστορία του. Ο στόχος του Δωτιέα είναι να παίξει καλό ποδόσφαιρο να γεμίσουμε τον χώρο με πάρα πολύ κόσμο και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται χωρίς να οριοθετήσουμε αν αυτό λέγεται άνοδος, πρώτη ή δεύτερη θέση».

Τα φιλικά

Όπως δήλωσε ο Σωτήρης Αντωνίου στην πρώτη προπόνηση, οι «ερυθρόλευκοι έχουν κλείσει αρκετά φιλικά προετοιμασίας. Θα παίξουν ενάντια στα Τρίκαλα μέσα-έξω, τον Ολυμπιακό Βόλου, τον Τύρναβο, τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, την Γιάννουλη, τον Πιερικό ενώ έχει σταλθεί πρόσκληση και στην ΑΕΛ για τις 31/8!

Πηγή: Rockngoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected