Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Με φορ…ολκής στο νέο πρωτάθλημα!

CIMG7191

Μία από τις ιδανικότερες επιλογές για την θέση του φορ, τόσο λόγω της αγωνιστική κατάστασης του ίδιου όσο και για το βιογραφικό του πραγματοποίησε ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας. Η δευτεραθλήτρια ομάδα του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής έκανε δικό της τον Γιώργο Γασπαράτο, που αποχώρησε πριν λίγες μέρες από τον ΦΑΣ Νάουσα, καθώς η ιστορική ομάδα υποβιβάστηκε στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας.

Με 9 γκολ στο ενεργητικό του στο περσινό πρωτάθλημα (αντιμετώπισε μάλιστα πρόβλημα τραυματισμού που τον κράτησε στην αρχή για αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων) αλλά και με πολλές ασίστ, ο 24χρονος (17/12/1989) επιθετικός, με θητεία σε ΑΕ Αλεξάνδρειας και Οικονόμο Τσαριτσάνης, αποτελεί εξαιρετική επιλογή για τον Απόστολο Στύλο όσον αφορά τη γραμμή κρούσης της ομάδας.

Ο πρώτος σκόρερ του 3ου ομίλου της Δ Εθνικής τη σεζόν 2012-2013 και δεύτερος του ΦΑΣ Νάουσα φέτος, ήταν ο βασικός στόχος του Αχιλλέα τη φετινή μεταγραφική περίοδο και παρά την σημαντική διαφορά που υπήρξε στο πρώτο ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών, αυτή τελικά γεφυρώθηκε σήμερα και ο Γιώργος Γασπαράτος θα ενταχθεί στην προετοιμασία της ομάδας για τη νέα περίοδο.

Ο ίδιος μίλησε πριν λίγο στο Imathia Sports News για τη μεταγραφή του : “Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή σε μία ομάδα που έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για το πρόσωπο μου. Η επιθυμία αυτή με ώθησε στο να συμφωνήσω με τον Αχιλλέα, μία από τις πιο οργανωμένες ομάδες της κατηγορίας και όχι μόνο… Οι στόχοι της ομάδας συμβαδίζουν με τις φιλοδοξίες μου και αυτό είναι ένα από τα στοιχείο που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της διοίκησης και υπόσχομαι να βοηθήσω τα μέγιστα ώστε να εκπληρώσει ο Αχιλλέας τους στόχους του.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected