Football League - Μεταγραφές

Απόλλων Καλαμαριάς – Ονόματα από το…πάνω ράφι!

vallas_610x400Μετά την απόκτηση των Εγκούτου Ολίσε και Παναγιώτη Κατσιαρού, ο Απόλλων Καλαμαριάς δείχνει έτοιμος για νέες… βόμβες!

Αρχικά με την απόκτηση του Σπύρου Βρονταρά. Ο 30χρονος τερματοφύλακας με θητεία σε Πανθρακικό, Ξάνθη και Κέρκυρα βρέθηκε χθες στα γραφεία της ΠΑΕ Απόλλων, συμφώνησε με τη διοίκηση και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ακόμα και σήμερα πιθανώς να ανακοινωθεί η μεταγραφή του στους «ροσονέρι». Εχει πολλές παραστάσεις και από Σούπερ Λιγκ και προσδίδει ποιότητα στο ρόστερ των «ροσονέρι», οι οποίοι ενισχύονται σημαντικά.

Από ‘κει και πέρα η διοίκηση, θέλει να «ταράξει τα νερά» στη Football League, επιχειρώντας και το… κόλπο γκρόσο με τον Σπύρο Βάλλα και θέλοντας να ενισχύσει κι άλλο την άμυνά του.

Ο 32χρονος αμυντικός που έμεινε ελεύθερος από τη Skoda ξάνθη μετά από επτά χρόνια παρουσίας, βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα των «κοκκινόμαυρων», οι οποίοι πάντως αναγνωρίζουν τη δυσκολία της συγκεκριμένης υπόθεσης, μιας και προτεραιότητα του παίκτη είναι να αγωνιστεί σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ. Παρ’ όλα αυτά, οι «κοκκινόμαυροι» θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες απόκτησής του.

Την περασμένη περίοδο, ο Βάλλας κατέγραψε 21 συμμετοχές με τη φανέλα της Skoda Ξάνθης, πετυχαίνοντας και 1 γκολ, στο ντέρμπι της Θράκης με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

*metrosport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected