Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μπαρτσελόνα – Απίστευτες αποκαλύψεις παλιού συμπαίκτη των Μέσι και Ιμπραίμοβιτς!

pegasus_LARGE_t_1041_106326991Οι συμπεριφορές του κλεισμένου στον εαυτό του Λιονέλ Μέσι και του αλαζόνα Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έμειναν αξέχαστες στον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι παρά τη σύντομη συνύπαρξή τους.

Ο 27χρονος Ουκρανός διεθνής στόπερ της Σαχτάρ έκανε ένα πέρασμα 11 μηνών από την Μπαρτσελόνα (Αύγουστος 2009 – Ιούλιος 2010), η οποία τον αγόρασε 25 εκατ. ευρώ από τη Σαχτάρ για να της τον μεταπωλήσει αντί 15 εκατ. ευρώ, έχοντας αγωνιστεί σε μόνο 14 επίσημα παιχνίδια των «μπλαουγκράνας».

«Ο Μέσι όσο εκρηκτικός είναι μέσα στο γήπεδο τόσο ήρεμος είναι έξω απ’ αυτό. Σαν να κατεβάζει έναν διακόπτη», λέει για τον Αργεντινό σταρ ο Τσιγκρίνσκι σε συνέντευξή του στη ρωσική εφημερίδα «Σοβιέτσκι Σπορτ».

«Το ντουλαπάκι του στα αποδυτήρια εντοπιζόταν από μακριά γιατί ήταν το μόνο που σχεδόν κάθε μέρα βρισκόταν μπροστά του μία κούτα που περιείχε πακετάκια, παιχνίδια, σκίτσα, γλυκίσματα, όλα δώρα θαυμαστών. Μια φορά συναντηθήκαμε τυχαία σε ένα εστιατόριο και φάγαμε μαζί. Μου έλεγε ότι πουθενά δεν τον αφήνουν να πληρώσει, όχι μόνο στα εστιατόρια, αλλά ούτε στα βενζινάδικα. Ολα του τα πρόσφεραν δωρεάν. Αυτός, όμως, ήταν πάντα κλεισμένος στον εαυτό του.

Περισσότερα στο www.ethnos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected