Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Εθνικός Κλειδιού – “Κόλπο γκρόσο” με Μυλωνά!

10488043_834631363215732_311764145896702839_nΜία από τις καλύτερες επιλογές όσον αφορά τη θέση του τερματοφύλακα έκανε ο Εθνικός Κλειδιού! Πριν λίγο και μετά από εκατέρωθεν υποχωρήσεις στις διαπραγματεύσεις, ο Γιώργος Μυλωνάς θα υπερασπίζεται τα δοκάρια της “κυανόλευκης” ομάδα για τη νέα σεζόν. Ο 29χρονος πορτιέρο, από τους πλέον διακριθέντες την προηγούμενη χρονιά και από τους στυλοβάτες της εξαιρετικής πορείας του Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, βρέθηκε σήμερα στο Κλειδί, γνωρίστηκε με τους συμπαίκτες του και πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση.

Ο Εθνικός κέρδισε στο…νήμα τις ομάδες που είχαν ενδιαφερθεί για τον Μυλωνά και αντικαθιστά με τον καλύτερο τρόπο τον Γιάννη Λεφάκη που αποχώρησε πριν λίγες μέρες. Θυμίζουμε πως ο έμπειρος γκολκίπερ είχε δοκιμαστεί από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (φωτ), αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις, τεχνικά όμως ζητήματα δεν επέτρεψαν την απόκτηση του από την ομάδα της Πιερίας.

Ο ίδιος μιλώντας πριν λίγο στο Imathia Sports News τόνισε το έντονο ενδιαφέρον του Εθνικού, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους συλλόγους που ενδιαφέρθηκαν για να τον αποκτήσουν : “Με ιδιαίτερη χαρά διαπίστωσα το οικογενειακό κλίμα και την αγάπη των ανθρώπων της ομάδας για τον σύλλογο. Έδειξαν από την πρώτη στιγμή πως με ήθελαν στην ομάδα και παρά τις κρούσεις που δέχτηκα αυτό το διάστημα, οι ιθύνοντες του Εθνικού έκαναν τα πάντα για να γίνω μέλος του συλλόγου. Με τιμά ιδιαίτερα το ενδιαφέρον όλων των ομάδων που με πλησίασαν, τους ευχαριστώ από καρδιάς. Από σήμερα ξεκινά η προσπάθεια όλων στον Εθνικό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους που έχει θέσει εξ αρχής. Η φετινή προσπάθεια αποκτά μεγαλύτερη σημασία καθώς πρόσφατα ο σύλλογος έχασε έναν από τους πλέον εξαιρετικούς χαρακτήρες στον χώρο και θα κάνουμε τα πάντα για να δικαιώσουμε τις προσδοκίες και τα όνειρα του αδικοχαμένου Θοδωρή Περηφανόπουλου…”

Ο Γιώργος Μυλωνάς είναι ο τέταρτος ποδοσφαιριστής που αποκτά ο Εθνικός από τον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, μετά τους Πετικόπουλο, Παπαδόπουλο και Πολυζόπουλο και ο έκτος στο φετινό μεταγραφικό παζάρι (αποκτήθηκαν και οι Κασνακίδης, Νικολόπουλος από τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected