Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Πρεμιέρα…φωτιά με Τουμαρά!

Τουμαράς-ΚωνσταντίνοςΔεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερο ξεκίνημα στις μεταγραφές για τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου. Η νεοφώτιστη στην Α1 Ερασιτεχνική ομάδα κατάφερε να εντάξει στο δυναμικό της έναν ποδοσφαιριστή που έχει…φάει με το κουτάλι τα γήπεδα της ΕΠΣ Ημαθίας αλλά και με παραστάσεις από υψηλότερο επίπεδο.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Τάσος Μωυσίδης σε συνεργασία με τον Σάκη Γλώσση που από την πρώτη στιγμή επιθυμούσαν την ένταξη του στον ΓΑΣ, κατάφεραν να πείσουν τον Κώστα Τουμαρά και ο 32χρονος μέσος ανήκει από σήμερα και τυπικά στην ομάδα του Ροδοχωρίου, μία συμφωνία που είχε ωστόσο επιτευχθεί μέρες πριν.

Κι αυτό γιατί ο αριστεροπόδαρος μέσος είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες της κατηγορίας και είχε ζητήσει μερικές μέρες προθεσμία για να απαντήσει. Η συμφωνία τελικά σφραγίστηκε σήμερα και με την απαραίτητη προσκόμιση της ελευθέρας, ο Κώστας Τουμαράς αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του ΓΑΣ για το φετινό καλοκαίρι.

To βιογραφικό

Ο Κώστας Τουμαράς ξεκίνησε την καριέρα του από τους Πόντιους Βέροιας, στη συνέχεια μεταγράφηκε στη Βέροια, ακολούθησε ο ΦΑΣ Νάουσα και η Ημαθώτικη…περιήγηση του ολοκληρώθηκε με την ομάδα του Μακροχωρίου. Οι πολύ καλές εμφανίσεις του με την Ένωση προσέλκυσαν το ενδιαφέρον της Αρμίνια Μπίλεφελντ ωστόσο μία μέρα πριν αναχωρήσει για τη Γερμανία, τραυματίστηκε σοβαρά στον χιαστό και η μεταγραφή χάλασε…

Η Αρμίνια όμως τον είχε πάντα στα υπόψη και μετά την αποκατάσταση τον έστειλε για δοκιμή στη δεύτερη ομάδα της Στουτγκάρδης αλλά ο τραυματισμός του ήταν πιο σοβαρός απ’ ότι υπολόγιζε και επέστρεψε οριστικά στην Ελλάδα.

Μετά την αποκατάσταση του τραύματος ο Κώστας Τουμαράς μετακόμισε στην Καλαμάτα όπου φόρεσε τη φανέλα της “Μαύρης Θύελλας” για να ακολουθήσει ο Πατραϊκός (Γ Εθνική τότε) και τα Χανιά. Την επόμενη χρονιά επέστρεψε στην Ημαθία και στην Επισκόπη Νάουσας, ενώ φόρεσε τη φανέλα του Αχιλλέα Νάουσας απ’ όπου μεταγράφηκε σήμερα στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

Ο ίδιος μίλησε πριν λίγο στο Imathia Sports News, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη : “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, μία ομάδα που αποτελεί πρότυπο για την περιοχή και γενικότερα για την Ημαθία. Με μία διοίκηση που αγωνίζεται καθημερινά για τον σύλλογο και ποδοσφαιριστές που βάζουν πάνω απ’ όλα το συμφέρον της ομάδας, δεν θα μπορούσα να αρνηθώ να γίνω και εγώ μέλος της. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΓΑΣ που από την πρώτη στιγμή έδειξαν πως με θέλουν και εύχομαι να είμαι υγιής και δυνατός ώστε να τους ανταποδώσω την επιθυμία τους”.

Μάλιστα, εκτός του Τουμαρά η διοίκηση έχει έρθει σε συμφωνία με ακόμη έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή της περιοχής και δεν αποκλείεται να δώσει και αυτός το παρόν αύριο, στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για τη νέα περίοδο (18.00 στο γήπεδο Ροδοχωρίου).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected