Football League - Μεταγραφές

Απόλλων Καλαμαριάς – Ακόμη τρεις σήμερα και συνεχίζει!

dimou_kalamaria_610x400Συνεχίζει το…σερί ο Απόλλωνα Καλαμαριάς και σήμερα ανακοίνωσε τους Παύλο Δήμου (φωτό) και Θεόφιλο Κουρούπη. Αποκτήθηκε και… κέρβερος, Παπαδόπουλος για την εστία!

Ο πρώτος έπαιζε μέχρι πρότινος στον Αιγινιακό, όπου πέρσι είχε 30 συμμετοχές και ο δεύτερος αγωνίστηκε στο πρώτο μισό με την φανέλα της Αναγέννησης Γιαννιτσών και στη συνέχεια με αυτή του Ηρακλή.

Η ανακοίνωση

Η Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους Παύλο Δήμου και Θεόφιλο Κουρούπη. Ο Δήμου θα προσθέσει εμπειρία στην ομάδα μας αφού μετρά πάνω από 300 συμμετοχές και έχει αγωνιστεί σε Λαμία, Λεβαδειακό, Πανσερραϊκό, Διαγόρα, Πιερικό, Ηρακλή Ψαχνών και πέρυσι στον Αιγινιακό. Ο Κουρούπης είναι αμυντικός 24 ετών και έχει αγωνιστεί σε Εορδαϊκό, Κόρινθο, Αναγέννηση Γιαννιτσών και Ηρακλή.

Ανακοινώθηκε ο Παπαδόπουλος

Πριν τη διπλή ανακοίνωση με τους Δήμου και Κουρούπη, ο Απόλλωνας είχε γνωστοποιήσει τη συμφωνία του με τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο (μετά τους Κατσιαρό-Ολίσε και Βρονταρά-Μπακάλη), ο οποίος θα πλαισιώσει τον Βρονταρά κάτω απ’ την εστία.

Η ανακοίνωση

Η Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 ανακοινώνει την 5η της μεταγραφική κίνηση. Πρόκειται για τον Παπαδόπουλο Παναγιώτη ο οποίος είναι γεννημένος το 1988 και έχει αγωνιστεί σε Π.Α.Σ. Γιάννινα, Π.Α.Σ. Πρέβεζα, Δόξα Δράμας, Μακεδονικό, Τηλυκράτη, Βατανιακό, Ηρακλή και Φωστήρα. Έχει ύψος 1.92 και θα πλαισιώσει τον Σπύρο Βρονταρά στο δίδυμο των τερματοφυλάκων. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να έχει μια καλή χρονιά με την φανέλα του Απόλλωνα.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected