Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Απόλλων Καλαμαριάς – Δύο ακόμη μεταγραφές και…Νάουσα!

8d0b81b14441ebbbbed738c0056b9005_LΟι ρυθμοί στην υλοποίηση του σχεδιασμού του Απόλλωνα 1926 ανεβαίνουν σταδιακά με τους ιθύνοντες της ομάδας να προσθέτουν ακόμη δυο παίκτες στο ρόστερ της νέας σεζόν. Συγκεκριμένα, οι «Πόντιοι» ανακοίνωσαν ότι τη φανέλα της ομάδας την περίοδο 2014-15 θα φορούν και οι Σπύρος Βρονταράς και Πάρης Μπακάλης.

Αναλυτικά αναφέρεται: 

“Η ΠΑΕ Απόλλων 1926 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σπύρο Βρονταρά και τον Πάρη Μπακάλη. Ο Βρονταράς είναι γεννημένος τον Δεκέμβριο του 1984 και έχει αγωνιστεί σε Πανθρακικό, Φωκικό,Παναχαϊκή και Κέρκυρα και ο 26 χρονος Μπακάλης που αγωνίζεται ως μέσος έχει ξεκινήσει την καριέρα του Θερμαϊκό και έχει φορέσει και την φανέλα του Π.Α.Ο.Δ., Αν. Επανομής, Α.Ε. Καλλονής, Διαγόρα, Πιερικό, Θρασύβουλο και πέρυσι στην Ν. Βόλου. Τους ευχόμαστε να έχουν μια καλή χρονιά με την φανέλα της ομάδας μας”.

Επίσης, αξίζει να επισημανθεί πως αναφορικά με την προετοιμασία, έγινε γνωστό πως θα διεξαχθεί στα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας, με την αποστολή να αναχωρεί στις 13 Αυγούστου και να επιστρέφει ύστερα από 10 ημέρες.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected