Football League - Μεταγραφές

Άρης – Παρουσίασε Καπνίδη

kapnidis_aris_610x400

Παίκτης του Άρη είναι με κάθε επισημότητα για τη νέα χρονιά ο Αντώνης Καπνίδης, που έπεισε τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη πως αξίζει μια θέση στο ρόστερ. Ο 21χρονος προέρχεται από μια πολύ σεζόν με την Καβάλα όπου είχε 23 συμμετοχές και 7 γκολ.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Αντώνη Καπνίδη. Ο 21χρονος επιθετικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας (μέχρι τον Ιούνιο του 2015) με την ομάδα μας.

Ο Αντώνης Καπνίδης γεννήθηκε στις 15/08/1992 στη Θεσσαλονίκη, έχει ύψος 1,86 και βάρος 83 κιλά.

Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League με την φανέλα της Καβάλας (23 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, 7 γκολ).

Πρώτος σταθμός στην επαγγελματική του καριέρα ήταν ο Αγροτικός Αστέρας την αγωνιστική περίοδο 2011-’12 (31 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, 1 γκολ), ενώ ακολούθησαν η Δόξα Δράμας και η Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Να σημειωθεί ότι ο Αντώνης Καπνίδης ήταν στέλεχος της ομάδας Κ-20 του ΑΡΗ που κατέκτησε το αντίστοιχο πρωτάθλημα U-20 της Superleague τη σεζόν 2010-’11.

«Πρόκληση για μένα ο ΑΡΗΣ»

 Μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο Αντώνης Καπνίδης, δήλωσε την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης:

«Η μεταγραφή μου στον ΑΡΗ είναι μια πρόκληση για την καριέρα μου, καθώς έρχομαι σε μια ομάδα με μεγάλη δυναμική, που η θέση της είναι στη Superleague. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Καλαϊτζίδη που με εμπιστεύτηκε για να φορέσω τη φανέλα του Άρη. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της σ’ ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όπως είναι αυτό της Football League, το οποίο κρύβει πολλές… παγίδες».

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected