Κατηγορίες
Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ευρώπη – Παπαδόπουλος για Λεβερκούζεν, Μήτρογλου για Μπορντό!

Explorer Browser TemplateΕνδεχόμενο μετακίνησης του Κυριάκου Παπαδόπουλου σε άλλη ομάδα -αλλά παραμονής του στην Bundesliga- θέτει η «Bild». 

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα, ο Έλληνας αμυντικός βρίσκεται στο στόχαστρο της Λεβερκούζεν -την ώρα που το ίδιο συμβαίνει με τον Φελίπε Σαντάνα και το Αμβούργο. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα και στις δυο περιπτώσεις η συζήτηση γίνεται για δανεισμό. 

Διευκρινίζεται δε (πριν από μια σύντομη αναφορά στο βιογραφικό του Παπαδόπουλου) ότι το ποιος και το πότε θ’ αποχωρήσει θα αποφασιστεί από τον προπονητή Χορστ Χελντ

115232

Για συμφωνία του Κώστα Μήτρογλου με την Μπορντό κάνουν λόγο δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου, τονίζοντας ότι απορρίπτει Μπεσίκτας και Τραμπζονσπόρ. Στην Ιταλία γράφουν ότι τον κοιτάει η Σάλκε.

Αρκετές ομάδες έχουν ακουστεί ότι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος αποχωρεί από τη Φούλαμ μόλις έξι μήνες μετά την μεταγραφή του στον βρετανικό σύλλογο έναντι 15 εκατ. ευρώ. 

Πιο «ζεστά» είχαν ενδιαφερθεί σύλλογοι από την Τουρκία, όπως η Μπεσίκτας και η Τραμπζονσπορ, αλλά ο διεθνής επιθετικός δεν επιθυμούσε να συνεχίσει την καριέρα του στο γειτονικό πρωτάθλημα. 

Έτσι τουρκικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι ο λόγος που ο «πιστολέρο» αρνείται να παίξει εκεί είναι η συμφωνία που έχει επιτευχθεί με την Μπορντό

Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον 25χρονο άσο να εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να παίξει στο Σαμπιονά, αφού θεωρεί πως πρόκειται για ένα αναβαθμισμένο πρωτάθλημα και φυσικά καλύτερο από εκείνο της Τουρκίας. 

Εν τω μεταξύ, ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Μήτρογλου βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Σάλκε. 

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected