Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Κοζάνη – Δύο ακόμη μεταγραφές και συνεχίζει…!

DesktopΠήρε φόρα και δεν σταματά η ομάδα της Κοζάνης. Το Σάββατο 2/8 ανακοινώθηκαν άλλες δύο μεταγραφές από την επίσημη ιστοσελίδα www.fckozani.gr και έτσι έφτασε τις δέκα μέσα σε λίγες μέρες.

Συγκεκριμένα αποκτήθηκε ο μεσοαμυντικός Μανώλης Αλιατίδης από την Κ-20 της Βέροιας και ο επιθετικός Γκέρι Γκέκα από την Δόξα Κρανούλας.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις από το επίσημο site της Κοζάνης fckozani.gr:

Ο Μανώλης Αλιατίδης στην Κοζάνη

Το Φ.Σ. Κοζάνη ανακοινώνει την απόκτηση με δανεισμό για ένα χρόνο από την Κ-20 της Βέροιας του μεσοαμυντικού Μανώλη Αλιατίδη.

Ο Μανώλης Αλιατίδης είναι 19 ετών (γεννημένος το 1995 στην Πτολεμαΐδα) και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ακαδημίες της Πτολεμαΐδας, αγωνιζόμενος στα Παιδικά Πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κοζάνης με τον Βυζαντινό Αετό.

Το 2011-12 αγωνίστηκε στην Α.Ε. Ελίμειας στην Α” Κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης ενώ το καλοκαίρι του 2012 μεταγράφηκε στην ομάδα Κ-20 της Βέροιας όπου αγωνίστηκε τις τελευταίες δύο σαιζόν (2012-13 και 2013-14).

Ο Μανώλης Αλιατίδης είναι γιός του Δημήτρη Αλιατίδη (παλιός γνωστός παίκτης κυρίως του Εορδαϊκού αλλά και της Κοζάνης για δύο σαιζόν) που τώρα είναι προπονητής ποδοσφαίρου.

Ο Γκέρι Γκέκα στην Κοζάνη

Το Φ.Σ. Κοζάνη ανακοινώνει την απόκτηση του επιθετικού Γκέραλντ (Γκέρι) Γκέκα για την σαιζόν 2014-15.

Ο Γκέρι Γκέκα είναι 21 χρονών (γεννήθηκε στις 16-7-1993) και προέρχεται από την Αλβανία.

Τις τελευταίες δύο σαιζόν αγωνίστηκε στην Δόξα Κρανούλας στη Γ” Εθνική.

Πέρυσι (2013-14) είχε 26 συμμετοχές (25 στο πρωτάθλημα και 1 στο κύπελλο), σημειώνοντας 5 γκολ (όλα στο πρωτάθλημα), ενώ πρόπερσι (2012-13) είχε 17 συμμετοχές και 1 γκολ (όλα στο πρωτάθλημα).

Ο Γκέρι Γκέκα είναι η δέκατη μεταγραφή της Κοζάνης μέχρι στιγμής το φετινό καλοκαίρι.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected