Κατηγορίες
Football League - Super League 1 - Γ Εθνική / Τοπικά

Super League – Οι εμφανίσεις των Ηλιάδη, Βασιλακάκη και Μαραγκού

1132753ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός  0-1 / Στο 64′ ο Ηλιάδης

Μέτριος ο «Άγιαξ της Ηπείρου» ηττήθηκε στους «Ζωσιμάδες» από τον Τίτορμο που είχε και δοκάρι με τον Εντζεγκέλε στο 83’

Δείχνοντας εμφανώς καλύτερη εικόνα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο των Ζωσιμάδων ο Παναιτωλικός επιβλήθηκε με 1-0 χάρη σε γκολ του Κάπελ στο 50, με τον Χάβο να μένει ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του και τον Πετράκη να… σημειώνει τις αδυναμίες και τους τομείς που χρειάζονται βελτίωση.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο ματς κι έδειχναν πιο κινητικοί και «απειλητικοί» από τον «Άγιαξ της Ηπείρου» που κατάφερε να κερδίσει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο μισό του πρώτου 45λεπτου. Ωστόσο, το πρώτο ημίχρονο έκλεισε χωρίς τη μεγάλη φάση, σε αντίθεση με την επανάληψη.

Συγκεκριμένα, στο 50’ ο Κάπελ με εύστοχο πλασέ άνοιξε το σκορ για τον Παναιτωλικό, σημειώνοντας παράλληλα το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, καθώς οι προσπάθειες του ΠΑΣ στη συνέχεια δεν έφεραν αποτέλεσμα. Αντιθέτως λίγο έλειψε να πετύχουν και δεύτερο γκολ οι Αγρινιώτες αλλά στη φάση του 83ου λεπτού ο Εντζεγκέλε είδε την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι του Σωτηρίου, με το 1-0 υπέρ του Τίτορμου να μένει ως το τέλος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης (62′ Σωτηρίου), Ντάσιος (35′ Στρούνα, 82′ Ιωάννου), Τζημόπουλος (64′ Μπέριος), Μιχαήλ (64′ Σκόνδρας), Κοροβέσης (64′ Μουσκάι), Ακόστα (46′ Τσάβεζ), Λίλα (36′ Τσουκαλάς), Χαρίσης (64′ Αυγενικού), Κρητικός (64′ Ηλιάδης), Γιάκος (64′ Νάκος), Ίλιτς (64′ Σαπαλίδης).

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ (46′ Στεφανάκος, 85′ Κολοβούρης), Κουτρομάνος (46′ Μύγας), Κέβιν (64′ Κωνσταντινόπουλος), Κούσας (65′ Καλογέρης), Κόρμπος (46′ Μπεχαράνο), Άλβες (65′ Ζαρκάδας), Κάπελ, Μαλεζάς (64′ Εντζεγκέλε), Μήλιος (85′ Κολοκοτρώνης), Μαρτίνες (65′ Χαντάκιας), Γοδόι.

SKODΑ Ξάνθη – ΑΕΚ  0-0 / Στο πρώτο ημίχρονο ο Βασιλακάκης

eb782b6c6e28d1383bec62ff051ada3b_L

Χωρίς τέρματα έληξε το φιλικό τεστ των Ακριτών με την Ένωση, με τη φανέλα της οποίας έκανε το ντεμπούτο του ο νεοαποκτηθείς Μπαρμπόσα

Παρά τις εκατέρωθεν προσπάθειες, κυρίως στο δεύτερο 45λεπτο, Ξάνθη και ΑΕΚ έμειναν στο 0-0 στο γήπεδο των Πηγαδίων στο δεύτερο φιλικό των Ακριτών και στο πρώτο «τεστ» της Ένωσης στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δυο ομάδων.

Με τον κόσμο να έχει δώσει δυναμικό «παρών» στις εξέδρες και τους φίλους της ΑΕΚ να γεμίζουν σχεδόν το πέταλο, Ακρίτες και «κιτρινόμαυροι» έδωσαν… άρωμα Super League στο φιλικό. Με τους παίκτες εμφανώς επηρεασμένους από τις συνεχείς προπονήσεις και το βεβαρημένο πρόγραμμα της προετοιμασίας, άργησε να βρει ρυθμό το ματς καθώς μέχρι περίπου το 20’ οι δυο ομάδες έψαχναν τα… πατήματά τους.

Στη συνέχεια η ΑΕΚ, με τους Πλατέλλα και Μάνταλο να ξεχωρίζουν ανέλαβε την κατοχή της μπάλας με την Ξάνθη να δίνει χώρο στους φιλοξενούμενους αναζητώντας την ευκαιρία να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις. Μάλιστα οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που δημιούργησαν την πρώτη αξιόλογη στιγμή στο 32’ με τον Βασιλακάκη, ενώ η Ένωση «απάντησε» με τον Ρόβα στο 41’.

Στην επανάληψη, ο Δέλλας άλλαξε όλη την ενδεκάδα με τον Τσιώλη στον αντίποδα να κάνει 6 αλλαγές. Ωστόσο, ο ρυθμός του αγώνα στην επανάληψη παρά την αλλαγή «προσώπου» στις δυο ομάδες ήταν καλύτερος και το ματς έγινε πιο «ανοικτό». Ο «Δικέφαλος» ήταν αυτός που έφτασε πρώτος με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία στο 55’ με τον Κυριακίδη να αποκρούει το πλασέ του Τσεβά, ενώ ο Παπαστεριανός απάντησε στο 59’ στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ.

Με τους Τσεβά, Ντακόλ και Ζόριτς να ξεχωρίζουν από την ΑΕΚ και τους Κάλβο, Παπαστεριανό και Λουσέρο να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ξάνθη το ματς είχε μεν ρυθμό αλλά έλειπαν οι καλές στιγμές μπροστά από τις δυο εστίες. Αυτό που αξίζει πάντως να επισημανθεί είναι πως στο 67’ ο Δέλλας αποφάσισε να περάσει στο ματς και τον νεοαποκτηθέντα Μπαρμπόσα, που γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους της Ένωσης και μάλιστα βρέθηκε μια «ανάσα» από το γκολ όταν στο 87’ το σουτ που επιχείρησε πέρασε μόλις άουτ.

Έτσι, το 0-0 έμεινε ως το τέλος, με την Ξάνθη να περνάει σταδιακά στο τελευταίο μέρος της προετοιμασίας της και την ΑΕΚ να ετοιμάζεται για το Πήλιο για το βασικό στάδιο στο «χτίσιμο» της ομάδας για τη νέα σεζόν.

SKODA Ξάνθη : Κυριακίδης (75’ Γκαραβέλης), Μπαξεβανίδης (60’ Μπέρτος), Λισγάρας (46’ Καρυπίδης), Γούτας (76’ Τσαμούρης), Πασχαλάκης (46’ Κολλαράς), Φλίσκας (46’ Μπαρέττας), Βασιλακάκης (46’ Παπαστεριανός), Λουσέρο (76’ Ορφανίδης Π.), Σολτάνι (60’ Νάκας), Ράνος (46’ Κάλβο), Καπετάνος (46’ Ολιβέιρα).

ΑΕΚ (Α’ μέρος): Ανέστης, Αραβίδης, Ανάκογλου, Κολοβέτσιος, Μάνταλος, Μπακάκης, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Κορδέρο. (Β’ μέρος): Βούρας, Γεωργέας, Τζανετόπουλος, Σβάρνας, Λαμπρόπουλος, Γροντής, Φαγιέ, Ντούνης, Ζόριτς, Τσεβάς (67′ Μπαρμπόζα), Ντακόλ.

Αγροτικός Αστέρας – Κέρκυρα 0-0 / Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μαραγκός

ker

Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το «τεστ» στον Εύοσμο ανάμεσα στους «σταχυοφόρους» και τους Φαίακες

Οι Παναγιώτης Διλμπέρης και Μιχάλης Γρηγορίου είχαν την ευκαιρία να τεστάρουν τους παίκτες του Αγροτικού Αστέρα και της Κέρκυρας, αντίστοιχα, στο φιλικό ματς των δυο ομάδων που διεξήχθη στον Εύοσμο και παρά τις ευκαιρίες ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ (0-0).

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους γηπεδούχους που στο 8’ βρέθηκαν μια ανάσα από το γκολ αλλά το σουτ του Γεωργιάδη χτύπησε στο δοκάρι της εστίας του Κουτζαβασίλη. Στον αντίποδα, οι παίκτες του Γρηγορίου «απείλησαν» στο 14’ με τον Παρασκευαΐδη, ενώ η επόμενη καλή στιγμή ανήκε στον Αγροτικό Αστέρα στο 33’ με σουτ του Καρακατσάνη. Το πρώτο μέρος έκλεισε με ευκαιρία της Κέρκυρας στο 40’ με τον Ζορμπά να σουτάρει και τον Βοσνιάδη να αποσοβεί το γκολ.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε αισθητά κι έλειψαν οι καλές στιγμές. Συγκεκριμένα, από μια καλή ευκαιρία είχαν ουσιαστικά οι δυο ομάδες με τον Κώτσια να σουτάρει στο 55’ και τον Σέτκους να αντιδρά σωστά, για να απαντήσουν οι φιλοξενούμενοι στο 62’ όταν ο Γκόμεζ επιχείρησε το σουτ στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Αγροτικός Αστέρας (Π. Διλμπέρης): Βοσνιάδης (46’ Ζουμπούλης), Καραντασιάδης (46’ Βαφέας), Γεωργιάδης (46’ Κώτσιας), Σαμουηλίδης (65’ Έππας), Καπίας, Καθάριος (50’ Μπάλιος), Καραμπάς (46’ Σκλιοπίδης), Πέεφ (46’ Θεοδωρίδης), Μίλιτς (46’ Κρυστάλλης), Καρακατσάνης (46’ Αθανασιάδης), Χατζηλιάδης (60’ Τοπαλίδης).

Κέρκυρα (Μ. Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης (46’ Σέτκους), Βλάχος (46’ Γκόμες), Παρασκευαϊδης (46’ Καραγιαννίδης, 85’ Γαρδικιώτης), Ζορμπάς (46’ Ρόχας), Καϊκούτ (46’ Γεωργακόπουλος, 55’ Λιούρας), Ανδρεόπουλος (46’ Μαραγκός), Κανακούδης (60’ Χανδρινός), Κρητικός (46’ Βενέτης), Κοντός (46’ Ομπράντοβιτς), Σάντσεζ (46’ Χαβίτο), Ντιμιτρόφσκι (60’ Μεντής).

*με στοιχεία από sport24.gr, onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected