Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Κουλούρας – Η πρώτη συγκέντρωση και η “πρεμιέρα” Τερζή!

DSCN9124Στο Δημοτικό Γήπεδο της Κουλούρας πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του ΠΑΟΚ, σε μια ιστορική στιγμή για τον σύλλογο, με την επιστροφή της ομάδας στα μεγάλα “σαλόνια” του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου της Ημαθίας. Υπό το βλέμμα των Νίκου Καρύδα και Μανώλη Γιοβανόπουλο, παρουσία του νέου προπονητή, Τόλη Τερζή, των “παλιών” και νέων παικτών από την Ακαδημία και υπό τον καυτό ήλιο που έκανε αφόρητη τη ζέστη, οι 25 περίπου ποδοσφαιριστές παρέλαβαν τον ιματισμό τους και πραγματοποίησαν την πρώτη προπόνηση της χρονιάς υπό τις οδηγίες του προπονητή τους.

Η φιλοσοφία της ομάδας ευρέως γνωστή άλλωστε, όπως έχει διατυπωθεί και μέσω του Imathia Sports News και επαναλήφθηκε σήμερα δια στόματος Τόλη Τερζή, ο οποίος μίλησε στον αρχισυντάκτη Αργύρη Τσιγγενόπουλο τόσο για τη νέα πρόκληση στην καριέρα όσο και για την χρονιά που έρχεται :

DSCN9126

“Είμαι υποχρεωμένος να επαναλάβω πως η φιλοσοφία της διοίκησης του ΠΑΟΚ Κουλούρας, η οποία συμβαδίζει απόλυτα με τις προσωπικές μου πεποιθήσεις είναι η δουλειά με τους νέους σε ηλικία παίκτες, που πηγάζουν από την πολύ οργανωμένη Ακαδημία της ομάδας. “Στοίχημα” βεβαίως το…πάντρεμα αυτών με τους παλιούς παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ και είμαι βέβαιος πως μέσα από τη δουλειά και την όσο το δυνατόν λιγότερο πίεση για το αποτέλεσμα, αυτό θα επιτευχθεί. Παρόλα αυτά σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να κινδυνεύσουμε στο νέο πρωτάθλημα, κάτι βεβαίως που το απευχόμαστε, δεν θα είναι όμως και δεν θα γίνει ποτέ όμως αυτοσκοπός το αποτέλεσμα. Είμαστε εδώ για να δουλέψουμε με τα παιδιά και να τα “μεγαλώσουμε” μέσα στο ποδόσφαιρο, ώστε αργότερα να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους αγωνιζόμενα σε μεγαλύτερες ομάδες. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και υπομονή. Με αυτά τα στοιχεία, όλα θα γίνουν…”

Τις επόμενες μέρες ο ΠΑΟΚ Κουλούρας θα ανακοινώσει μια σειρά από φιλικές αναμετρήσεις προετοιμασίας ενώ σταδιακά οι ρυθμοί της προετοιμασίας θα ανέβουν με στόχο τις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας που είναι προγραμματισμένες στις 6 Σεπτεμβρίου με την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected