Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΦΑΣ Νάουσα – Το νέο ΔΣ, η προετοιμασία και η πρώτη ανανέωση

FASΣε σώμα συγκροτήθηκε χθες το βράδυ (4/8) το ΔΣ του ΦΑΣ Νάουσα και ακολούθησαν άμεσα οι επαφές για την επόμενη μέρα του συλλόγου στην Α1 Ερασιτεχνική. Νέος πρόεδρος όπως προέκυψε και από την τελευταία Γενική Συνέλευση θα είναι ο Απόστολος Μπέκας, ενώ αρκετά είναι τα γνώριμα πρόσωπα στη νέα διοίκηση. Αναλυτικά :

Πρόεδρος : Απόστολος Μπέκας

Αντιπρόεδρος Α’ : Ιωάννης Τράιος

Αντιπρόεδρος Β’ : Δημήτρης Ζούρκος

Γεν. Γραμματέας : Χρήστος Κερμανίδης

Ταμίας : Διονύσης Νίκου

Έφορος Ποδοσφαίρου : Κων/νος Κελεσίδης

Έφορος Υποδομών : Γεώργιος Πέιος

Γενικός Αρχηγός : Χρήστος Πασχάλης

Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων : Ευάγγελος Μίλης

Μέλη : Θεόδωρος Πετράς, Θωμάς Γκέτσος

Προπονητής της ομάδας θα είναι ο Γιώργος Σγούρδας, συνεργάτης του Βασίλη Αργυρίου στον ΦΑΣ Νάουσα και από τους ανθρώπους που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα. Η πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 18.00μμ στο Δημοτικό Γήπεδο της πόλης, εκεί που εκτός των νεαρών ποδοσφαιριστών που έμειναν στο ρόστερ της ομάδας θα είναι και ο Δήμος Συμπεθέρης, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με την ιστορική ομάδα.

Εκτός των άλλων, η διοίκηση ήρθε σε επαφή με τον αρχηγό της ομάδας Νίκο Περηφανόπουλο για να παραμείνει και αυτός στο ρόστερ ενώ ήδη έχουν επισημανθεί τρεις ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα στο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής.

*Σύμφωνα με πληροφορίες του Imathia Sports News, η νέα διοίκηση της ομάδας έκανε προσπάθεια για την παραλαβή του ΑΦΜ των Λευκαδίων ώστε η ομάδα να αγωνιστεί στη Γ Εθνική Ερασιτεχνική. Όλες τις εξελίξεις στο ρεπορτάζ που ακολουθεί για τον ΠΑΣ…

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected