Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Στον Πανιώνιο ο Ιμπαγάσα, μέσω…τηλεοπτικών!

10bd73733a59d02847f322ac3ac4f3cb_LΤην πρώτη του προπόνηση με τους Νεοσμυρνιώτες έκανε την Τρίτη (5/8) ο Αργεντινός επιτελικός μέσος

Μπορεί ακόμη να μην έχει ολοκληρωθεί τυπικά η μετακίνηση του Αριέλ Ιμπαγάσα στον Πανιώνιο, αλλά ο πρώην άσος του Ολυμπιακού έκανε ήδη την πρώτη του προπόνηση με τους «κυανέρυθρους».

Ο Αργεντινός επιτελικός μέσος λοιπόν βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (5/8) στις εγκαταστάσεις της Βάρης, όπου προπονείται η ομάδα του Δημήτρη Τερεζόπουλου και βάζοντας τα κυανέρυθρα για πρώτη φορά είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τόσο τους νέους του συμπαίκτες όσο και το τεχνικό τιμ. Συνεπώς, όλα δείχνουν πως απομένουν λεπτομέρειες για την επικύρωση της συμφωνίας των δυο πλευρών, που αναμένεται να πάρει… σάρκα και οστά όταν λυθεί και το οικονομικό, με τα χρήματα που περιμένει από τα τηλεοπτικά της Super League ο Πανιώνιος.

Επίσης, σχετικά με το αγωνιστικό πρόγραμμα των «κυανέρυθρων» αξίζει να σημειωθεί πως το επόμενο… τεστ για τους παίκτες του Τερεζόπουλου προγραμματίστηκε για το Σάββατο (9/8), με αντίπαλο τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected