Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – Το Imathia Sports News στην προετοιμασία

DSCN9207Την τρίτη της μέρα διανύει η προετοιμασία του Ατρόμητου Διαβατού και το Imathia Sports News βρέθηκε σήμερα στην προπόνηση της ομάδας για να δούμε από κοντά τις προσπάθειες του τεχνικού τιμ της ομάδας αλλά και των 20 περίπου ποδοσφαιριστών που ανήκουν μέχρι στιγμής στο ρόστερ της ομάδας.

Σε κλίμα που θύμιζε περισσότερο…Τρία Πέντε Πηγάδια και με τη βροχή να έρχεται και να φεύγει, Κώστας Παγγούρας και Μάκης Σπανός πραγματοποίησαν την τρίτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα περίοδο. Παρουσία του προέδρου της ομάδας κ. Κώστα Γιαννακίδη αλλά και των Χρήστου Βοργιάδη και Μάκη Σπανού εκ της διοικήσεων (ο τελευταίος μάλιστα έκανε κανονικά προπόνηση), οι ποδοσφαιριστές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό κατά τη διάρκεια του δίωρου προγράμματος της ημέρας.

Οι δύο προπονητές της ομάδας, εμφανώς ικανοποιημένοι για τη νέα πρόκληση στην καριέρα τους, μίλησαν στην κάμερα του Imathia Sports News (δείτε αργότερα το βίντεο) και τόνισαν από κοινού πως ο Ατρόμητος φέτος στοχεύει στο να χαρεί το παιχνίδι και να επιδιώξει αρχικά να παίξει καλό ποδόσφαιρο όπως τα τελευταία χρόνια. Βασικό μέλημα να δώσει το κίνητρο στους ποδοσφαιριστές ώστε να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι που φορούν τα “κυανόλευκα”.

Σημαντικό στοιχείο που προκύπτει από την παρουσία των ποδοσφαιριστών, η επιστροφή αρκετών που για διάφορους λόγους δεν είχαν αγωνιστεί την περσινή χρονιά, όπως ο Σάκης Καμπάς (που απουσίαζε σήμερα δικαιολογημένα), ο Σπύρος Βράνας (20/3/1989, μέσος) που βρισκόταν στην Κοζάνη για σπουδές, ο Χρήστος Χασάν (22/03/1995, επιθετικός) αλλά και ο Αντώνης Καρατάσιος που ήρθε στην ομάδα ως μεταγραφή από τα Λευκάδια.

DSCN9220

Αντώνης Καρατάσιος

Στα πλαίσια της ανάδειξης των ταλέντων από την Ακαδημία της ομάδας, η διοίκηση σε συνεργασία με τους προπονητές αποφάσισαν να προάγουν στην ανδρική ομάδα τους Κώστα Χρυσάφη (γεν. 1996), Μιχάλη Ορταντζόγλου (γεν. 2000) και Αντώνη Αρβανιτίδη (γεν. 2000) οι οποίοι ενσωματώθηκαν από την πρώτη μέρα προετοιμασίας.

Όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας, έχουν ήδη γίνει οι επαφές για την εύρεση τερματοφύλακα και επιθετικού ενώ με στις προπονήσεις συμμετέχουν και οι Ηλίας Χαραλαμπίδης (μέσος από Νέα Γενεά Νικομήδειας), Παναγιώτης Γιάτρας (αμυντικός) και Παναγιώτης Τρέβλας (τερματοφύλακας) από τον Μακεδόνα Βέροιας τους οποίους οι “κυανόλευκοι” επιθυμούν την απόκτηση τους. Στις αποχωρήσεις, συγκαταλέγεται και ο Τάκης Συμπεθέρης, ο οποίος αποχωρεί από τον σύλλογο με πιθανό προορισμό την Ακαδημία Βέροιας.

Τα φιλικά προετοιμασίας της ομάδας είναι τα εξής :

13/8 με Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας εντός

20/8  ?

23/8 με ΠΑΟΚ Κουλούρας εντός

27/8 με Ακαδημία Βέροιας εντός

30/8 με Βέροια Κ17 εντός

*Την προπόνηση παρακολούθησε και ο 9χρονος Γιώργος Γανόπουλος, ο οποίος ανήκει στις Ακαδημίες του Νηρέα Βέροιας. Το τι έκανε με τη μπάλα, δεν περιγράφεται… Το καταγράψαμε στην κάμερα και ευχόμαστε ολόψυχα να γίνει μεγάλος και τρανός σαν τον…Μέσι του οποίου τη φανέλα φορούσε σήμερα!

**Τον ετήσιο χορό του διοργανώνει ο Ατρόμητος Διαβατού, στις 21/8 στο Δημοτικό Γήπεδο του χωριού. Ο Στάθης Νικολαϊδης και το επιτελείο θα ξεσηκώσουν και πάλι τους καλεσμένους, σε μια βραδιά ξεγνοιασιάς λίγο πριν τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.

Δείτε φωτορεπορτάζ από τη σημερινή προπόνηση :

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected