Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Πανηλειακός – Απέκτησε παίκτες από Τρίκαλα και Αγιά!

3b8ed30a8c39e38e57156c766128946c_LΌχι μια, όχι δυο, αλλά έξι συνολικά νέοι ποδοσφαιριστές ήρθαν για να μείνουν στον Πανηλειακό.

Αυτή την περίοδο οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στη Γένοβα για την οικοδόμηση της ομάδας, έχοντας μπει σε full ρυθμό προπονήσεων. Από την πλευρά της η διοίκηση θέλοντας να βοηθήσει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια όλων για κάτι φιλόδοξο αυτή τη σεζόν, ήρθε σε συμφωνία με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές.

Κάτοικοι Πύργου είναι από σήμερα (6/08) τρεις νεαροί τερματοφύλακες. Αρχικά ο 19χρονος τερματοφύλακας, Δημήτρης Γκίνης που αποχαιρέτησε την Κέρκυρα με την οποία αγωνίσθηκε μόλις μια φορά, ενώ έχει παίξει επίσης σε Όλυμπο Κέρκυρας, Κασσιώπη. Ο έτερος 22χρονος πορτιέρο ακούει στο όνομα Σπύρος Στεργιώτης και είναι ομογενής από την Αμερική. Επιπλέον θέση βασικού κάτω από τα γκολπόστ διεκδικεί και ο 25χρονος Νίκος Καραθανάσης με θητεία σε ΑΕ Ιωαννίνων, Δόξα Κρανούλας.

Επίσης σε συμφωνία με τους «κόκκινους» ήρθαν οι 23χρονοι αμυντικοί Θοδωρής Φουρτούνης (έχει παίξει Τρίκαλα), Θωμάς Γράικος (προηγούμενοι σταθμοί Άρης, Μακεδονικός Νεάπολης, Ζάκυνθος, Εθνικός Νέου Αγιονερίου) και τέλος ο 19χρονος μέσος, Σπύρος Νταγιαντάς (φωτ. έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Κηφισιά, Δωτιέα Αγιάς).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected