Κατηγορίες
Β ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΜΑΣ Βεργίνας – Μεταγραφικός…οργασμός το τελευταίο 24ωρο!

Δύο πολύ σημαντικές προσθήκες από τον γειτονικό Φίλιππο Μελίκης πραγματοποίησε ο ΜΑΣ Βεργίνας. Οι “μπλε”, οι οποίοι εμφανίζονται ιδιαίτερα ενισχυμένοι ενόψει της νέας χρονιάς στη Β Ερασιτεχνική, προχώρησαν στην απόκτηση των Πασχάλη Μελιόπουλου (φωτ.αριστερά) και Άγγελου Τάτση (φωτ.δεξιά), με τον πρώτο να αποτελεί και τεχνικό δίδυμο με τον Ηλία Μητρόπουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση μέσω του επίσημου site της ομάδας :

“Ο Μ.Α.Σ ΒΕΡΓΙΝΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεταγγραφή του ποδοσφαιριστή ΤΑΤΣΗ ΑΓΓΕΛΟΥ από το ποδοσφαιρικό σύλλογο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ. Ο Άγγελος (08/08/1990) αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός με μεγάλη εμπειρία από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Υπήρξε μέλος της ομάδας νέων της ΒΕΡΟΙΑΣ, ενώ διετέλεσε και αρχηγός της ομάδας ΔΟΞΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ η οποία αγωνίζεται με επιτυχία στην Α κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης.

Το Δ.Σ του Μ.Α.Σ ΒΕΡΓΙΝΑΣ εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά στον Άγγελο ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα της γενέτειράς του.

Ο Μ.Α.Σ ΒΕΡΓΙΝΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να αναοικοινώσει τη μεταγγραφή ως Παίκτη – Προπονητή του ΠΑΣΧΑΛΗ ΜΕΛΙΟΠΟΥΛΟΥ. Ο Πασχάλης μαζί με τον ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΗΛΙΑ θα είναι το νέο προπονητικό δίδυμο για τη νέα χρονιά ενώ ο Πασχάλης θα λογίζεται και ως παίκτης. Ο Πασχάλης αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής και έχει αγωνιστεί στη Δ εθνική κατηγορία με τα χρώματα της Νίκης Αγκαθιάς ενώ μετεγγράφει στο Μ.Α.Σ ΒΕΡΓΙΝΑΣ από τον ιστορικό σύλλογο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ.

Το Δ.Σ του Μ.Α.Σ ΒΕΡΓΙΝΑΣ καλοσωρίζει το Πασχάλη και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected