Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Καταλά για Βέροια, Μαρκόφσκι για Κέρκυρα

a912d5fb2c3ea0f6a51679967f0016d7_LΣτην πόλη της Βέροιας έφτασε την Πέμπτη (7/8) ο Χοσέ Καταλά, προκειμένου να έχει τις τελικές επαφές με τους ανθρώπους της Ημαθίας.

Ο Ισπανός αμυντικός, ο οποίος αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά, αποτελεί τον εκλεκτό του Κίκε Ερνάντεθ για την ενίσχυση της οπισθοφυλακής των «κυανέρυθρων» και όπως όλα δείχνουν, θα αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Μακεδονίας.

Ο 29χρονος αμυντικός έχει γεννηθεί την 1η Ιανουαρίου του 1985 και ξεκίνησε την καριέρα του στην Βαλένθια, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα στην Βιγιαρεάλ, την Μούρθια και προηγούμενος… σταθμός του ήταν ο Απόλλων Λεμεσού της Κύπρου.

πηγή

c68ef11f1bf3946e661f821611515a4a_L

Και τυπικά παίκτης της Κέρκυρας είναι ο Μάρκο Μαρκόφσκι, ο οποίος ανακοινώθηκε την Πέμπτη (7/8).

Ο Σέρβος φορ, ο οποίος βρίσκεται εδώ και μερικά 24ωρα στην Ελλάδα, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους Φαίακες.

Οι δύο πλευρές είχαν καταλήξει σε συμφωνία και σήμερα επισημοποιήθηκε το deal με την ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει με ικανοποίηση την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σέρβο ποδοσφαιριστή, MARKO MARKOVSKI, τον οποίο και καλωσορίζει. Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών».

Επόμενο βήμα για την Κέρκυρα είναι να προχωρήσουν οι υπόθέσεις που αφορούν στον στόπερ και τον αριστερό μπακ, ώστε να κλείσουν τα ανοιχτά μέτωπα στο ρόστερ.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected