Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Εθνική Ελλάδας – Τέλος το πλάνο Σάντος!

imagesΑρκετά πράγματα φαίνεται να αλλάζουν στη λειτουργία όλων των Εθνικών μας ομάδων και αυτό θα είναι το αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα σε Ρανιέρι και Σαρρή την Τρίτη (12/8).

Η Εθνική μας ομάδα μπαίνει σε νέα εποχή με τον Κλάουντιο Ρανιέρι στον πάγκο της. Ο Ιταλός προπονητής έχει σηκώσει μανίκια και έχει ήδη πιάσει δουλειά, ώστε να περάσει τη δική του φιλοσοφία στην εθνική ομάδα όσο το δυνατόν ταχύτερα και να βάλει την… σφραγίδα του το διάστημα που θα βρίσκεται στην χώρα μας.

Όπως είχε κάνει και ο Φερνάντο Σάντος, ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός, προσανατολίζεται να προβεί σε αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας όλων των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων και να εφαρμόσει ένα σχέδιο το οποίο θα αφορά όλες τις εθνικές ομάδες, από τη μικρότερη μέχρι την Ανδρών.

Στο πλαίσιο αυτό, υπήρξε συνάντηση την Πέμπτη (7/8) ανάμεσα στο νέο ομοσπονδιακό μας τεχνικό και τον Γάλλο Κριστιάνο Νταμιάνο, ο οποίος αποτελεί μέλος του τεχνικού τιμ της Εθνικής μας, είναι ο άμεσος συνεργάτης του Ρανιέρι και έχουν συνεργαστεί για πολλά χρόνια, σε Πάρμα, Γιουβέντους, Ρόμα και Ίντερ.

Ο Κριστιάνο Νταμιάνο παρουσίασε στον ομοσπονδιακό μας τεχνικό, την πρότασή του βάσει της οποίας θα πρέπει να δουλεύουν πέραν της Εθνικής Ανδρών και οι μικρότερες Εθνικές ομάδες. Η πρόταση αυτή που συζήτησαν οι δύο άνδρες, έχει σαν βάση το γαλλικό μοντέλο, το οποίο έχει δουλέψει ο βοηθός του Ρανιέρι  και θα παρουσιαστεί ως ολοκληρωμένο πλάνο στον Γιώργο Σαρρή, ώστε να εφαρμοστεί από την Ομοσπονδία σε όλα τα κλιμάκια των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων.

Μάλιστα, την ερχόμενη Τρίτη (12/8) θα υπάρξει συνάντηση κορυφής ανάμεσα στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή και τον Κλάουντιο Ρανιέρι, όπου και θα συζητηθούν οι τομές που πρέπει να γίνουν βάσει της πρότασης Νταμιάνο. Η συνάντηση αυτή θα λάβει χώρα στο γραφείο του ισχυρού άνδρα της ελληνικής Ομοσπονδίας στο Πάρκο Γουδή.

Πέραν αυτών ο Κλάουντιο Ρανιέρι είχε συνομιλία την Πέμπτη (7/8) με τον διεθνή επιθετικό, Γιώργο Σαμαρά, προκειμένου να ενημερωθεί για το μέλλον του και τα δεδομένα σχετικά με το νέο προορισμό της καριέρας του. Ο πρώην άσος της Σέλτικ, ο οποίος ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, ενημέρωσε τον Ιταλό προπονητή ότι ήδη έχει ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, ώστε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Τέλος, ο Ιταλός προπονητής θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των ελληνικών ΜΜΕ, η οποία θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες και εκεί θα αναλύσει τα πλάνα του και τα σχέδια του για την “γαλανόλευκη” και όλα όσα θα πρέπει να γίνουν επί των ημερών του, απαντώντας και στις σχετικές ερωτήσεις που θα του γίνουν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected