Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Κύμη – Απέκτησε ακόμη δύο από Χαλκίδα!

_MG_8627 (1)Με δεδομένες τις δυσκολίες τις εποχής, αλλά και της απώλειας της δημαρχίας στις πρόσφατες επιλογές, στον ΑΟ Κύμης η διοίκηση Θωμά κάνει το… κατά δύναμιν για να μπορέσει η ομάδα να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και στο νέο πρωτάθλημα.

Μία από τις πιο εφικτές και καλές… αγορές για τους ‘κυανόλευκους’ είναι αυτή του γειτονικού ΑΟ Χαλκίδας, που πέρσι είχε αξιοπρεπή πορεία στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε εν τέλει να αποφύγει τον υποβιβασμό. Πρόσφατα, λοιπόν, ο σύλλογος της Εύβοιας προχώρησε σε νέα κίνηση ενίσχυσης από την πρωτεύουσα του νομού, αυτή τη φορά πραγματοποιώντας διπλό ‘χτύπημα’.

Υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Ντόβολη θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν ο 25χρονος επιθετικός Απόστολος Τσαλμάς και ο 20χρονος αμυντικός χαφ Παναγιώτης Ταυταρίδης, αμφότεροι προερχόμενοι από τους ‘νερατζούρι’. Να υπενθυμίσουμε ότι πρώτος από όλους είχε αποκτηθεί και ο Θανάσης Τσατσαρώνης από τον ΑΟΧ.

Τέλος, για το απόγευμα της προσεχούς Τετάρτης (18.00) έχει προγραμματιστεί το πρώτο φιλικό της χρονιάς με αντίπαλο τον Ταμυναϊκό στο Αλιβέρι.

*infootball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected