Super League 1 - Μεταγραφές

ΠΑΣ Γιάννινα – Απέκτησε Γιαννιώτη από Ολυμπιακό!

ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ ÓÔÏ ÆÅÅÖÅËÍÔ

Στον ΠΑΣ Γιάννινα θα αγωνίζεται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο 21χρονος τερματοφύλακας, Ανδρέας Γιαννιώτης, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους. 

Ο παίκτης ανήκει στον Ολυμπιακό και παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην ομάδας της Ηπείρου, ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και τα… χέρια του, καθώς με Ρομπέρτο βασικό και Μέγερί να έρχεται από πίσω του είναι αρκετά δύσκολο. Για τον Γιαννιώτη είχε δείξει ενδιαφέρον και ο Άρης, ενώ την περασμένης σεζόν είχε δοθεί στον Φωστήρα, όπου είχε κάνει πέντε συμμετοχές στην κανονική διάρκεια της Football League και άλλες τόσες στα play-off. 

inner 
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Ανδρέας Γιαννιώτης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στον ΠΑΣ Γιάννινα και ευχαριστώ τον πρόεδρο κο Χριστοβασίλη τον προπονητή μου κο Πετράκη, τους συνεργάτες του κους Γεωργουλόπουλο και Τσελιόπουλο , όπως και τον Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος κο Νιαρχάκο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο ώστε να τους δικαιώσω. Τα υπόλοιπα, στο γήπεδο». 

Ο Ανδρέας Γιαννιώτας γεννήθηκε στις 18-12-1992, έχει ύψος 1,99, βάρος 84 Kgr και αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα. Την περίοδο 2011-12 βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΤ ως ο καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής και καλύτερος τερματοφύλακας της Γ Εθνικής και είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected