Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Το βδομαδιάτικο του Ντι Μαρία και ο Κουαρδάδο!

115011Έτοιμη να «αδειάσει» τα ταμεία της για τον Άνχελ Ντι Μαρία είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που φαίνεται να προσφέρει σχεδόν 70 εκατ. ευρώ στην Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ του δίνει 150 χιλ. ευρώ την εβδομάδα! 

Από την στιγμή που ο Άνχελ Ντι Μαρία κρίθηκε πολύ ακριβός από τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί και η Παρί Σεν Ζερμέν αποχώρησε, τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μάλιστα όπως αναφέρουν αγγλικά δημοσιεύματα, οι «κόκκινοι διάβολοι» φαίνονται διατεθειμένοι να… «ξηλωθούν» για τον 26χρονο Αργεντινό. 

Συγκεκριμένα ο σύλλογος του Μάντσεστερ φαίνεται πως σκοπεύει να βγάλει από τα ταμεία του κοντά στα 70 εκατ. για τον αποκτήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Express.co.uk» θα προσφέρει στον ίδιο πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τις εβδομαδιαίες απολαβές του να αγγίζουν τις 150 χιλ. ευρώ! 

Από την στιγμή που η «βασίλισσα» ενέταξε στο δυναμικό της τους Χάμες Ροντρίγκες και Τόνι Κρόος έναντι… πολλών εκατομμυρίων, θέλει να κάνει απόσβεση με την πώληση του διεθνούς εξτρέμ και η Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένη -όπως όλα δείχνουν- να την βοηθήσει. 

Κατά την διάρκεια της περσινής σεζόν ο Ντι Μαρία πραγματοποίησε την πιο παραγωγική χρονιά στην καριέρα του, καθώς αγωνίσθηκε συνολικά σε 52 αγώνες με την Ρεάλ Μαδρίτης και σκόραρε 11 γκολ, ενώ παράλληλα μοίρασε και 26 ασίστ. 

123624Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θεωρείται ο Χουάν Κουαδράδο, αν λάβουμε υπ’ όψιν μας τα όσα αναφέρει ο ισπανικός Τύπος για το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα και του βρετανικού συλλόγου. 

Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση του Χουάν Κουαδράδο παίζει η παραμονή του Ντάνι Άλβες στη Μπαρτσελόνα. 

Όπως συμβαίνει σε κάθε μεταγραφική περίοδο, μία παραμονή ή αποχώρηση ποδοσφαιριστή από το ρόστερ κάποιας ομάδας έχει ως αποτέλεσε την αντίστοιχη εξέλιξη για την ενίσχυσή της. 

Έτσι μετά την παραμονή του Βραζιλιάνου μπακ-χαφ στους «μπλαουγκράνα», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να έχει το προβάδισμα για την απόκτηση του Κολομβιανού άσου της Φιορεντίνα. 

Σύμφωνα με τη Marca, ο μάνατζερ του παίκτη ταξίδεψε για την Αγγλία για να κλείσει στους «κόκκινους διαβόλους». Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο διεθνής άσος έχει δώσει το «Οκ» και όλα δείχνουν ότι η μεταγραφή θα κλείσει κοντά στα 40 εκατ. ευρώ. 

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected