Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – “Πρώτη” με όνειρα και μεταγραφικό “μπαμ”!

Μπορεί ο Άραχος γεωγραφικά να βρίσκεται στην ανατολικότερη άκρη της Ημαθίας, οι άνθρωποι όμως της Ποντιακής Νεολαίας μόνο απομονωμένοι και αποξενωμένοι νιώθουν! Κι αυτό γιατί το “καμάρι” του χωριού κατάφερε να πετύχει δύο ανόδους σε δύο συνεχόμενες σεζόν και να βρίσκεται φέτος στο δεύτερο “σκαλοπάτι” του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας.

Οι ιθύνοντες της ομάδας μάλιστα, με επικεφαλής τον πρόεδρο της ομάδας Συμεών Μυλωνά, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα αξιόλογο ρόστερ, με το μεγάλο πλεονέκτημα για τους ίδιους, να καταφέρνουν να προσελκύουν ποδοσφαιριστές τόσο από την ευρύτερη περιοχή όσο και από τη γειτονική Θεσσαλονίκη. Η σημερινή μέρα μάλιστα περιελάμβανε και μία εντυπωσιακή εξέλιξη όσον αφορά τα μεταγραφικά, καθώς στην Ποντιακή Νεολαία μεταγράφηκε ένας από τις πιο γνωστές φυσιογνωμίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ταυτόχρονα με τεράστιες εμπειρίες από επαγγελματικά πρωταθλήματα.

10596282_774100082612891_319533240_n

Ο λόγος για τον Θανάση Δερμιτζόγλου (φωτ), έναν ποδοσφαιριστή που με την παρουσία του και μόνο μπορεί να προσφέρει πολλά κυρίως στους νεαρούς παίκτες της ομάδας. Ο 39χρονος Θεσσαλονικιός μέσος, με θητεία σε Βέροια, Πανιώνιο, Απόλλων Καλαμαριάς, Εθνικό Αστέρα, Πανηλειακό, Ολυμπιακό Βόλου και Πιερικό, ανήκει από σήμερα και επίσημα στο δυναμικό της Ποντιακής Νεολαίας η οποία μάλιστα ετοιμάζει και δύο-τρεις ακόμη κινήσεις που θα της προσδώσουν την απαραίτητη πληρότητα ενόψει της νέας σεζόν.

Όσον αφορά τη σημερινή πρώτη, αυτή πραγματοποιήθηκε με την παρουσία 20 ποδοσφαιριστών, οι οποίοι εισέπραξαν το ζεστό χειροκρότημα των 30 και πλέον θεατών που βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Άραχου.

*φωτ. με την πολύτιμη βοήθεια του Αντώνη Αντωνίου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected