Κατηγορίες
Football League

Δόξα Δράμας – Στο παρά πέντε, φως στο τούνελ!

1bee5e26673aeb8fd1b320bee0f4a1b1_LΦως στο τούνελ για τη Δόξα Δράμας, καθώς ο Στέλιος Ζημηλιάγκος αναλαμβάνει να «τρέξει» την ομάδα!

Ο μεγαλομέτοχος της Δόξας Δράμας Θανάσης Σάμιος με μία αιφνιδιαστική δήλωση γνωστοποίησε ότι ο Στέλιος Ζημηλιάγκος αναλαμβάνει την προεδρία της μακεδονικής ΠΑΕ και αρχίζει την προσπάθεια για την ανασυγκρότηση της ομάδας, η οποία έχει χάσει πάρα πολύ χρόνο. Ο Πειραιώτης επιχειρηματίας τόνισε πως εφόσον ο νέος επικεφαλής του ΔΣ αποδείξει ότι μπορεί να επαναφέρει τη Δόξα στις επιτυχίες, τότε θα αποτραβηχθεί και θα υπάρξει παραχώρηση των μετοχών.

Η δήλωση Σάμιου στον δημοσιογράφο Σάκη Πετρόπουλο έχει ως εξής (όπως δημοσιεύεται στo sportdrama.gr): «Στηρίζω το νέο εγχείρημα στην ΠΑΕ Δόξα με τον νέο πρόεδρο Στέλιο Ζημηλιάγκο. Ξεκινάει μια νέα προσπάθεια με τον νεαρό επιχειρηματία στην κεφαλή της ΠΑΕ. Εγώ του έδωσα την συγκατάθεσή μου. Στο χέρι του είναι να αποδείξει ότι μπορεί να τρέξει την ομάδα. Η πρόθεσή μου είναι να αποτραβηχτώ από την ομάδα εφόσον όλα πάνε καλά. Από εκεί και μετά θα δρομολογηθεί και το θέμα των μετοχών. Να μην ξεχνάμε ότι και εγώ όταν ήρθα στην Δόξα έκανα έξι μήνες για να πάρω τις μετοχές στην ιδιοκτησία μου».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ζημηλιάγκο, αναμένεται να τοποθετηθεί τις αμέσως προσεχείς ώρες οπότε και θα γίνουν γνωστά περισσότερα τόσο για τη συμφωνία του με τον Σάμιο όσο και για τις πρώτες κινήσεις που πρέπει να γίνουν άμεσα μιας και δεν υπάρχουν περιθώρια.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected