Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο

Σάκης Ρίσσου – Ένας ακόμη από Ημαθία στο Άσπρο!

1798432_10203063420687450_749413120_n

“Ψώνια” από την Ημαθία φέτος για τον φιλόδοξο Ηρακλή Άσπρου, ο οποίος απέκτησε την Τρίτη 13/8 έναν ακόμη ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε πέρσι στα Λευκάδια. Ο λόγος για τον Σάκη Ρίσσου, ο οποίος βρέθηκε χθες στη γειτονική Πέλλα και ολοκλήρωσε την προφορική συμφωνία που είχε εξ αρχής. Ο 26χρονος (30/6/1988) μέσος, ο οποίος είχε γίνει “μήλον της έριδος” για αρκετές ομάδες του νομού μας το τελευταίο διάστημα, μίλησε στο Imathia Sports News για τη νέα προοπτική που ανοίγεται στην καριέρα του :

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή και τον πρόεδρο οι οποίοι από την πρώτη στιγμή έδειξαν πως με ήθελαν στην ομάδα. Υπάρχει αρκετή θέληση από όλους τους ανθρώπους της διοίκησης και σίγουρα θα βγει κάτι καλό στον αγωνιστικό τομέα. Το επίπεδο τον ομάδων στην Πέλλα είναι πολύ μεγάλο και υπάρχουν ομάδες με ιστορια και πολύ κόσμο. Είναι μια ευκαιρία για μένα η μεταγραφή μου στον Ηρακλή και θα καταβάλω τη μέγιστη προσπάθεια ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πραγματοποιήσει τους στόχους της. Να έχουμε όλοι μια καλή και χωρίς τραυματισμούς ποδοσφαιρική χρονιά.”

Θυμίζουμε πως στον Ηρακλή Άσπρου θα αγωνίζονται τη νέα περίοδο οι Χρήστος Παπαδόπουλος, Μάκης Δημητριάδης και Λευτέρης Πληκαδίτης από τα Λευκάδια, ο πρώην παίκτης του Κεραυνού Επισκοπής, Στέφανος Δήγκας αλλά και ο γνωστός σε όλους Μάνθος Πλατάκης που αγωνίστηκε στο παρελθόν σε ΑΕΚ, Απόλλων Καλαμαριάς και πολλές άλλες ομάδες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected