Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Άρης – Οι οργανωμένοι θέλουν Γ’!

b95bcaa1c54628b3633741c9a7e7215e_LΟι σύνδεσμοι των οπαδών του Άρη (Super 3, Ιερολοχίτες, Club 1914) είχαν συνάντηση το βράδυ της Δευτέρας με την Κοινωνία Μελών και τον ΑΣ και εξέφρασαν την άποψη ότι η ομάδα πρέπει να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική μιας και η διοίκηση δεν είναι σε θέση να εγγυηθεί την παρουσία της στη Football League και την άμεση επάνοδο στη Super League.

Μάλιστα, ζήτησαν να βρεθεί ο τρόπος για να παίξουν οι «κίτρινοι» στη Γ’ Εθνική, τη στιγμή όμως που η διοίκηση του Παναγιώτη Στεφανίδη τονίζει πως δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα. Με τον πρόεδρο του Άρη υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία κατά τη διάρκεια της συνάντησης και και φέρεται να διαμήνυσε πως μπορεί να βρει χορηγίες ύψους 900.000 ευρώ.

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, όλα δείχνουν πως οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν τη Δευτέρα (18/8) σχετικά με την κατηγορία στην οποία θα ανήκει ο Άρης τη νέα σεζόν. Την ημέρα αυτή θα πραγματοποιηθεί ευρεία συνάντηση των φορέων του Άρη παρουσία και του Στεφανίδη.

Υπενθυμίζεται πως την ίδια ημέρα είναι προγραμματισμένη και η κλήρωση του Κυπέλλου. Αν ο Άρης μπει στην κληρωτίδα θα είναι σαφώς πιο δύσκολο να αποσυρθεί εν συνεχεία και να δηλώσει συμμετοχή στη Γ’ Εθνική.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected