Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μακροχώρι – Απέκτησε Ιωαννίδη και Ζαχαριουδάκη

f7f8c4727a011019fe43a7eaa92bf9a5_L

διαβάζουμε στο makrochorifc.gr

Το Μακροχώρι είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την 5η μεταγραφή του καθώς παίκτης της ομάδας μας από σήμερα είναι ο Κλεάνθης Ιωαννίδης. Ο 20χρονος (7/12/1994) δεξιός οπισθοφύλακας συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση της ομάδας μας καθώς πέρασε με επιτυχία τα δοκιμαστικά με τον Γιάννη Κερλίδη να εισηγείται την απόκτησή του.

Ο Κλεάνθης Ιωαννίδης ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕΠ Βέροιας ενώ στην συνέχεια πήγε στην γερμανική Sonnenhof Grossaspach. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Γ΄ Εθνική με την φανέλα της Κοζάνης.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις στο makrochorifc.gr: «Είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ιστορικής ομάδας. Η νέα διοίκηση προσπαθεί να χτίσει κάτι στέρεο και θα προσπαθήσω με την απόδοσή μου να βοηθήσω όσο μπορώ προς αυτή την κατεύθυνση με σκοπό να πετύχουμε στο τέλος τους στόχους μας».

Καλοσωρίζουμε τον Κλεάνθη στην ομάδα μας και του ευχόματσε να έχει μια καλή χρονιά με υγεία.

576492c356d8e0278dfa7b752bad5bc8_L

Παίκτης του Μακροχωρίου είναι από σήμερα ο Ανδρέας Ζαχαριουδάκης.  Ο 19χρονος μέσος (1/9/1995)  συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση της ομάδας  με την οποία προπονείται εδώ και μέρες. 

Ο Ανδρέας Ζαχαριουδάκης ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομών της Ακαδημίας Βέροιας ενώ την πρώτη του εμφάνιση στην Α1 την πραγματοποίησε με την ομάδα της Πατρίδας. Στην συνέχεια πήγε στον ΠΑΣ Λευκαδίων όπου έκανε τις πρώτες του συμμετοχές στην Δ’ Εθνική. Ακολούθησε την σεζόν 2011-12 η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας η οποία εκείνη την σεζόν ήταν στην Δ’ Εθνική με τις εμφανίσεις του να τραβούν τα βλέμματα του Άρη οπού έπαιξε για 1,5 χρόνο στην Κ20 ενώ το τελευταίο εξάμηνο ήταν στέλεχος του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. 

Ο 19χρονος μέσος δήλωσε αμέσως μετά την επικύρωση της συμφωνίας στο makrochorifc.gr: “Είμαι ενθουσιασμένος με την νέα αυτή πρόκληση που ανοίγετε μπροστά μου. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την ευκαιρία που μου δίνει να αγωνιστώ στην Γ’ Εθνική. Πιστεύω πως μέσα από την σκληρή δουλειά στο τέλος θα πετύχουμε τους στόχους μας”.

Εμείς καλοσωρίζουμε τον Ανδρέα στην ομάδα και του ευχόμαστε να έχει μια χρονιά με υγεία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected