Κατηγορίες
Super League 1

ΠΑΟΚ – Ίντερ (0-0) Έθελξε στο πρώτο ημίχρονο!

222943Ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος 0-0 με την Ίντερ στην Τούμπα, κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και δείχνοντας πως έγινε πολύ καλή δουλειά από τον Άγγελο Αναστασιάδη, περιμένοντας και τις επόμενες μεταγραφές που βρίσκονται στα «σκαριά». Όμως στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές δεν βοήθησαν να προσφερθεί θέαμα στους 12.000 φιλάθλους που παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν με παιχνίδι περισσότερο κέντρου, όμως σιγά σιγά ο ΠΑΟΚ άρχισε να ελέγχει την κατάσταση και να πιέζει περισσότερο την εστία του Χαντάνοβιτς αρχικά από στημένες φάσεις και, στη συνέχεια, με τις συνεχείς πλαγιοκοπήσεις των ακραίων παικτών του, χάνοντας κάποιες μικροευκαιρίες, μέχρι να έρθει η μεγαλύτερη όλων του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, όταν στο 32’ μέσα από τη μεγάλη περιοχή σούταρε διαγώνια και απέκρουσε εντυπωσιακά ο Χαντάνοβιτς. 

Σε όλα αυτά, οι «νερατζούρι» είχαν να ανατιπαρατάξουν μια τελική και πολλές προσπάθειες από τον άξονα που δεν κατέληγαν πουθενά, παρά άουτ και στην αγκαλιά του Γλύκου

Το άσχημο ήταν ο τραυματισμός του Στέφανου Αθανασιάδη, που αντικαταστάθηκε από τον Φακούντο Περέιρα στο 34’, όμως περισσότερο προληπτικά, αφού δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. 

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη ξεκίνησαν «φουριόζοι», με τον Σαλπιγγίδη να ταλαιπωρεί τους αντίπαλους αμυντικούς και να κερδίζει συνεχώς φάουλ. Σιγά σιγά, ο ρυθμός άρχισε να πέφτει, με τους δύο τεχνικούς να πραγματοποιούν πολλές αλλαγές και τις δυο ομάδες να αγωνίζονται πιο συντηρητικά, ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων, αφού την Πέμπτη και οι δύο αγωνίζονται στα πλέι οφ του Europa league. Οι παίκτες αμφοτέρων αναλώθηκαν σε σουτ έξω από την περιοχή, ώστε να απειλήσουν τους δύο γκολκίπερ, χωρίς αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου (77′ Τζανδάρης), Κατσικάς (77′ Ποζατζίδης), Σκόνδρας (78′ Παναγιωτούδης), Τζαβέλλας (68′ Βίτορ), Ρατς (70′ Σπυρόπουλος), Τζιόλης (57′ Κάτσε), Μαντούρο (68′ Σαββίδης), Γκολάσα (51′ Μάρτενς), Σαλπιγγίδης (64′ Κουλούρης), Αθανασιάδης (35′ Περέιρα)

Ίντερ: Χαντάνοβιτς (68′ Καρίσο), Ζόναθαν, Χουάν Ζέσους (87′ Σιλβέστρ), Ικάρντι, Κόβασιτς, Βίντιτς (68′ Αντρεόλι), Ρανόκια, Ντ’ Αμπρόσιο (56′ Οσβάλντο), Ναγκατόμο (79′ Ομπι), Χερνάνες (79′ Γκουαρίν), Μ’ Βιλά

πηγή

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected