B ΕΠΣ Ημαθίας

Θύελλα Στενημάχου – Η προετοιμασία και η Ακαδημία!

DSCN2208

Σε στέρεες βάσεις και με τη κατά μεγάλο ποσοστό συμμετοχή ποδοσφαιριστών από την περιοχή (βασικό χαρακτηριστικό φέτος στις περισσότερες ομάδες της ΕΠΣ Ημαθίας) ξεκίνησε τη φετινή της προετοιμασία η Θύελλα Στενημάχου. Με νέο πρόεδρο τον κ. Απόστολο Παπαλεξίου στη θέση του απερχόμενου Γεώργιου Σαρακατσιάνου και με προπονητή τον πρώην τεχνικό του Κεραυνού Επισκοπής, Χρήστο Δελητζάκη, οι “βυσσινί” προετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους στην Α2 Ερασιτεχνική, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μετά την παρουσία του συλλόγου στην Α1, την περίοδο 2012-2013.

Όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας, στα…πάτρια εδάφη επέστρεψαν οι Αντώνης Γκουντάρας και Θωμάς Σταμάτης (από Ερμή Τριλόφου και Απόλλων Αγίου Γεωργίου) ενώ μοναδική αποχώρηση από τη Θύελλα αποτελεί ο Κώστας Πετεινάρης που μετακόμισε στον Τρίλοφο. Εκτός των άλλων, η διοίκηση αναμένει την απάντηση του επιθετικού των Λευκαδίων, Γιώργου Αδαμίδη ο οποίος ωστόσο συζητά με ομάδες της Α1 Ερασιτεχνικής οι οποίες τον βολιδοσκοπούν από την στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ.

Αύριο Κυριακή (17/8) ξεκινούν και οι φιλικές αναμετρήσεις των “βυσσινί”, με πρώτο σταθμό για φέτος τη γειτονική Επισκοπή (17.30μμ) όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Κεραυνό.

Το πιο σημαντικό (κατά τη γνώμη μας) στοιχείο που προκύπτει από το ρεπορτάζ της Θύελλας, είναι η έναρξη των τμημάτων Ακαδημίας της ομάδας από τις αρχές του επόμενου μήνα! Μία πραγματικά αξιόλογη κίνηση της νέας διοίκησης, που έχει συνειδητοποιήσει πως μόνο μέσα από την ύπαρξη φυτωρίου θα μπορεί να επιβιώσει ως σύλλογος μέσα στον χρόνο και να διατηρήσει στο ακέραιο το κίνητρο για τα νέα παιδιά της περιοχής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected