Κατηγορίες
Super League 1

Φενέρμπαξε – Ολυμπιακός 2-1

163e8eab17ac1c3a2d65e67782019bc1_LΟ Ολυμπιακός εμφάνισε μετριότατο αγωνιστικό πρόσωπο στο «Σουκρού Σαράτσογλου» κι έχασε δίκαια στην τελευταία πρόβα του πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Το πρώτο παιχνίδι για τους «ερυθρόλευκους» είναι προγραμματισμένο για τις 23/8 στο Φάληρο με αντίπαλο τη νεοφώτιστη Νίκη Βόλου.

Η ομάδα του Μίτσελ έδειξε να βρίσκεται σε χειρότερη κατάσταση από τα προηγούμενα φιλικά και θα πρέπει να βελτιωθεί άμεσα, μιας και πλησιάζουν οι αγώνες που… μετράνε.

Το σκορ για τους Τούρκους άνοιξε στο 35′ ο Ερκίν με υπέροχη εκτέλεση φάουλ. Ο Ρομπέρτο άργησε πολύ να εκτιναχτεί και η μπάλα αναπαύτηκε στο βάθος της εστίας τους. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να σπαταλούν ευκαιρίες, αλλά καλές στιγμές υπήρξαν και για τους Πειραιώτες, με τον Κασάμι να είναι ο πιο κινητικός της ελληνικής ομάδας.

Στο 47′ ο Κάουτ έχασε τεράστια ευκαιρία για το 2-0, αλλά μετά από αυτή τη φάση ο ρυθμός του αγώνα έπεσε πάρα πολύ και το παιχνίδι έγινε βαρετό. Στο 81′ ο αρχηγός της Φενέρ Εμρέ Μπελόζογλου αποφάσισε να εκτελέσει εκείνος ένα φάουλ σε εξαιρετική θέση.

Ο Ρομπέρτο ξανά είχε καθυστερημένη αντίδραση και γράφτηκε το 2-0. Ωστόσο ο Ολυμπιακός διασκέδασε κάπως τις εντυπώσεις. Στο 95′ ο Χολέμπας εκτέλεσε άψογα ένα φάουλ είκοσι μέτρα από το τέρμα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βολκάν.

Το ντεμπούτο του σε αυτό το ματς έκανε και ο Ιμπραΐμ Αφελάι ο οποίος δεν μπόρεσε να φανεί, ενώ ο Κώστας Φορτούνης πέρασε στο τελευταίο εικοσάλεπτο στο γήπεδο, χωρίς επίσης να διακριθεί.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί (62’ Σαλίνο), Μποτία, Αμπιντάλ (46’ Παπαδόπουλος), Μαζουάκου, Εντινγκά (46’ Ντοσεβί), Κασάμι, Μπουχαλάκης (62’ Χολέμπας), Γκαζαριάν (62’ Σάμαρης), Φουστέρ (46’ Σαβιόλα), Διαμαντάκος (62’ Αφελάι)

Φενέρμπαχτσε (Ισμαΐλ Καρτάλ): Βολκάν, Ερκίν, Άλβες, Μπεκίρ, Μ. Τοπούζ (61’ Σερντάν), Εμρέ (84’ Σελτούκ), Μ. Τοπάλ (90+1′ Μπερκαϊτσάν), Μεϊρέλες, Σο (79’ Γουεμπό), Κάουτ (61’ Άλπερ), Εμενίκε (84’ Χασάν)

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected