Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μπαρτσελόνα – Εντυπωσιακή πρώτη εμφάνιση στα φιλικά! (vid)

507765147DR028_FC_BARCELONAΑποκαλυπτήρια για τη νέα Μπαρτσελόνα μπροστά σε περίπου 74.000 θεατές στο «Καμπ Νου»! Και είναι αλήθεια πως οι Καταλανοί είδαν αρκετά πράγματα απ’ την ομάδα τους, στο φιλικό 6-0 κόντρα στη Λεόν (βραβεύτηκε για την προσφορά του ο Ράφα Μάρκες). 

Πρώτα απ’ όλα παρακολούθησαν ξανά μετά από μήνες τους Μέσι και Νεϊμάρ να κάνουν τα… γνωστά τους κόλπα! Ο Αργεντινός σκόραρε στο 3’ με κεφαλιά, στο 11’ ο Βραζιλιάνος εκμετάλλευτηκε τη σούπερ ασίστ του Ινιέστα και βρήκε δίχτυα, ενώ λίγο πριν «βγει» το πρώτο μέρος με ωραίο τακουνάκι σε κενή εστία σημείωσε ακόμα ένα γκολ. 

Σιγά-σιγά ο Λουίς Ενρίκε ξεκίνησε τις αλλαγές απ’ τον πάγκο. Και ο Μουνίρ συνεχίζει να αποδεικνύει πως μπορεί να αποτελέσει το νέο μεγάλο αστέρι των «μπλαουγκράνα». Διότι την ώρα που ο Ράκιτιτς ήταν πραγματικά… άρχοντας στο κέντρο, ο μικρός «μάτωνε» τα δίχτυα των Μεξικανών για το 4-0. 

Φυσικά άπαντες περίμεναν το ντεμπούτο του Λουίς Σουάρες. Και προφανώς ο τεχνικός της Μπάρτσα δεν χάλασε σε κανέναν το… χατίρι, ρίχνοντας στον αγώνα τον Ουρουγουανό στο 77’ (δίχως να προλάβει να κάνει αισθητή την παρουσία του), μέσα σε αποθέωση! 

http://youtu.be/4CpXQyk1wY0

Δεν σταμάτησε εκεί όμως η… καταλανική υπεροχή! Ένα λεπτό αργότερα ο Μουνίρ επιβεβαιώσε ξανά πως είναι έτοιμος να αρπάξει κάθε ευκαιρία απ’ τα μαλλιά, προτού στο φινάλε του ματς ο Σάντρο υπογράψει το εμφατικό 6-0 της ομάδας του, που χάρισε αρκετά χαμόγελα πως θα επιστρέψει απ’ του χρόνου στους τίτλους! 

Η σύνθεση της Μπαρτσελόνα: Μπράβο (60’ Μασίπ), Ματιέ (60’ Μπάρτρα), Ντάνι Άλβες (60’ Μοντόγια), Ζόρντι Άλμπα (77’ Χριμάλντο), Μασεράνο (46’ Πικέ), Ινιέστα (60’ Σαμπέρ), Ράκιτιτς (60’ Σάβι), Ραφίνια (77’ Σουάρες), Μπουσκέτς, Μέσι (60’ Σάντρο), Νεϊμάρ (46’ Μουνίρ) 

http://youtu.be/8Ev1LzZHcqU

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected